torstai 17. syyskuuta 2009

Vastakaiku

Pitää jutut järkevinä. Sitten on niitä tilanteita joissa toinen ei vain puhu ja joutuu itse puhumaan kokoajan (olettaen että on siis esim joku uusi ihminen kenen kanssa hiljaisuus olisi vaivaannuttavaa). No mitä käy, tietysti alkaa puhumaan jossain vaiheessa typeriä ja sekavia, siis tietysti, ja siinä vaiheessa se täysin sanaa suustaan saamaton alkaa sitten katsoa että kylläpä puhut omituisia.

No mielihän tekisi tuossa vaiheessa vain näyttää kieltä, puhun omituisia sen takia koska sinusta ei saa mitään vastakaikua ja sen vuoksi annan ajatukseni lentää...

Tänään oli hyvä päivä, tosi kiva, ei tosin vieläkään uutisia "jonnaan" liittyen mutta kirjoitin kyllä jo viestin valmiiksi, nyt pitää enää rohkaistua lähettämään se. Juu tiedän että olin päättänyt että en lähetä hänelle mitään viestiä jos ei hän laita jotain viestiä ensiksi mutta jokainen kenen kanssa olen asiasta puhunut (ab 5ihmistä) on ollut sitä mieltä että minun ei vain kannata vaan suorastaan pitää lähettää hänelle viesti. Ja vaikka se onkin hieman tekosyy niin tälläkertaa luotan että ystäväni ja tietysti te jotka täällä siihen rohkaisitte olette oikeassa.

Video ei liene esittelyitä kaipaa

3 kommenttia:

 1. Ihanaa:) Kerro miten kävi kun ehdit!

  VastaaPoista
 2. Saiskohan sillä sitten sitä vastakaikua, jos näyttäiski kieltä..toisaalta, jos toinen jo pyörittelee silmiä sun jutuille niin ei kai siinä mitään menettäis :).

  Ja mie *peukutan* sille viestin lähettämiselle.

  -c

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille, ainoa joka enää puuttuu on puhelinnumero :) Facebook nyt on tietysti yksi vaihtoehto mutta se tuntuisi jotenkin tunkeilevalta.

  VastaaPoista