sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Ilo pintaan vaikka väkisin & omien tunteiden manipulointi


Musiikki on kyllä oivallinen väline, en edes osaa kuvitella miten paljon synkempi minunkin elämäni ja mielenlaatuni olisi ilman sitä. Varsinkin viimeisen vuoden aikana olen yhä enemmissä määrin käyttänyt sitä ihan tietoisesti esim nostattamaan omaa tunnelmaani tilanteissa joissa olen huomannut synkkyyden pilven hiipivän päänpäälle. Useimmiten se toimii kuin häkä, sopivat kappaleet huutamaan niin että korvissa soi, miehisiä mielikuvaharjotteita ja hautautumisen sijaan saattaa päivä mennä totaalisen synkistelyn sijasta pienellä alakulolla.

Nuorempana uskottelin itselleni että niin ei saa tehdä tai että se on jotenkin itsensä huijaamista tai jotenkin vähemmän "aitoa". Ja ei sikäli, en minä tunteiden estämistä sinäänsä kannata (varsinkaan jos ne perustuvat joihinkin käsittelemättömiin asioihin) mutta.. Kun on huomannut että on taipumusta esim synkkämielisyyteen aika-ajoin ja sillä ei saavuta mitään niin kyllä kannatan kaikkia ei kemiallisia tapoja kääntää mielentilani kelkkaa sinne auringon suuntaan.

Asiasta hieman toiseen, olen hieman suunnitellut tai haaveillut että asentaisin kirkasvalolamput koko olohuoneeseen. Voin kesällä niiiiiiin paljon paremmin ja vaikka kyse nyt on tietysti muustakin kuin valosta niin luulen että se on kuitenkin niin olennainen osa että olisi kiva testata edes yhden syksyn/talven ajan miten jatkuva aurongonvalo olohuoneessa vaikuttaisi :)

Nyt päiväunille :)

Edit: Video vaihdettu Groove Armadasta hieman "menevämpään" veisuun. Päivän uutena musiikkivalintana siis 80-luvun alun funk/disco-musiikkia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti