perjantai 25. syyskuuta 2009

Olenko kenties piilokamerassa

En ole koskaan valittanut että tyttöjen tapaaminen sinäänsä olisi mahdotonta ja pidän itseäni normaalisti ainakin ihan "keskiverto suosittuna" jnejne Kuitenkin esim tuossa keväällä kuten jutuista saattoi päätellä oli kyllä ajoittain niin hiljaista kaikenlaisen sutinan suhteen että ei tosikaan.

No nythän kerroin jo tuosta kadullani asuvasta tytöstä mutta sepä ei päättynyt siihen vaan näköjään minulla on nyt sitten taskussa sellaisen ihan suloisen näköisen vaaleatukkaisen tytön numero jonka taas tapasin tänään julkisessa kulkuvälineessä.

Missä hemmetissä hänkin luurasi aiemmin, miksi nyt..
Lukeeko minulla nyt tosissaan otsassa että tämä poikamies on kiinnostunut yhdestä tytöstä joten sitä kuuluu lähetyä?? ja vielä selvinpäin! ja keskellä päivää!.

Toinen asia joka hämmentää minua on se että koska nyt olen edelleen ihastunut "jonnaan" ja sen vuoksi myöskin jännittää se että tuleeko tästä jotain jnejne niin luonnollisesti yritän keksiä tekosyitä miksi ei tulisi ja mikä kaikki voisi olla vialla ja kuinka eihän se nyt käy koska jnejne Mutta en onnistu siinä.

Kyseinen tyttö ("jonna" siis) ja kaikki se mitä hän kirjoittaa tai sanoo niin vaikka kaikki ei täydellisesti olekkaan niin saan hänestä jotenkin niin hyvää ja tavallaan rauhoittavaa tunnelmaa itseeni että en kertakaikkisesti pysty oikein edes kyseenalaistamaan sitä.

Edelleen siis viestittelyasteella, ehkäpä viikonloppuna tapaaminen. Ja ei, en aio soittaa tälle toiselle tytölle.

2 kommenttia:

  1. Tuo on niin totta! Heti, kun olet itse kiinnostunut jostain tyypistä, niin johan sitä tulee muut miehet juttelemaan. Jos taas ketään kiinnostavaa ei ole näköpiirissä, niin turha kuvitella kenenkään spontaanisti juttelevan..

    Joka tapauksessa, toivon kovasti, että joko "Jonnan" tai tämän toisen tytön kanssa kolahtaa kunnolla. Pidän peukkuja (vai pitäisikö sanoa kuten näyttelijöille; break a leg? ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mäkin toivon sitä tosi kovasti. Koen itseasiassa jotenkin nihkeänä sen että mulla nyt edes on tuon toisen tytönkin numero mutta esim tänä viikonloppuna "jonnalle" kun ei sovikkaan tapaaminen (josta olen tosi pettynyt) niin en tiedä..

    Olenko nyt sitten täysin hakoteillä jos menen tuon toisen tytön kanssa kahville? Ehkä olen ehkä en mutta kun samperi kun en nyt haluaisi sitä mustaa pekkaa käteen tästäkin jutusta.

    VastaaPoista