sunnuntai 27. syyskuuta 2009

muutettu otsikko

Minä tykkään tosi paljon yhdestä miehestä (ei, en sillätavalla:) tai oikeastaan useammastakin eli kaikista miespuolisista ystävistäni mutta yhdestä tälläkertaa erityisesti. Kyseinen mies kun on todella suorasanainen ja joskus kun alan haaveilemaan tarvitsen sellaisen pienen herätyksen.

Kyllä se itseravistelu tulee ihan ilman ulkoupuolista kommenttiakin mutta nopeammin sen kanssa.

Haaveilussahan ei ole mitään vikaa, päinvastoin mutta silloin kun se alkaa alentamaan itseään niin metsään menee.
Antakaas kun kerron: Otetaan nyt esim tällainen tilanne, poikamies on ihastunut tyttöön, tyttö ei anna ainakaan kovin suoraa signaalia suuntaan tai toiseen, poikamies alkaa epäröimään, poikamiestä alkaa jännittämään STOP
Tuossa kohtaan alettiin mennä sinne metsään.

Juttuhan kuuluu mennä ja menee kunhan ei vaan ala mennä sinne haaveilun maailmaan liiaksi: Poikamies on kiinnostunut tytöstä, hän viestittää tytölle saadakseen selville onko vastakaikua, tyttö joko on kiinnostunut tai ei ole mutta se ei vaikuta poikamiehen elämään, jos on niin hienoa jos ei niin harmi. Ei jännitystä, ei pelkoa ja ei varsinkaan epäröintiä.

Se tykkääkö tyttö minusta ei saa eikä vaikuta siihen miten hyväksi/huonoksi/komeaksi/rumaksi/haluttavaksi ja älykkääksi koen itseni. Ei, jos se vaikuttaa jotain on pielessä = epäröinti.

Sinä olet itsesi paras ystävä, se tykkääkö joku toinen sinusta ei ole olennaista siihen.

Jos jollain on linkkiä siihen muistaakseni aikoinaan bbc kanavalla pyörineeseen videoon jossa on Nina Simonen feeling good biisi taustalla ja video siis kertoo uhanalaisista eläimistä niin olisin kovin onnellinen sen saamisesta. (kyseessä ei siis ole tämä mutta vastaava) Se oli sellainen sarja niitä videoita ja siinä siis esiteltiin musikkivideo henkisesti useita uhanalaisia eläimiä mm susi.

Edit: Eihän ihminen nyt mikään ohjelmoitu kone ole eli tietysti vastakaiku, kommentit, ihailu, hyväksyntä, saatu rakkaus yms vaikuttaa jonkinverran mutta niin.

7 kommenttia:

 1. Sulla on hyvä ystävä, suoria sanoja joskus tarvitaan jos vaikuttaa siltä että mennään syvällä metsässä.
  Ja sun jutussa on pointtia..pisti ajattelemaan..
  Kaunis toi musiikkijuttu.

  -c

  VastaaPoista
 2. Joo tuota kappaletta on tullut kuuneltua ihan liikaa... hieno video siinä silti :)

  VastaaPoista
 3. Tämä kappale löytyy totta kai myös minun suosikkilistalta (oliko edes yllätys ;)), kuten kaikki Amelien raidat.

  Hyvä, että löysit puhekumppanin. Aika harvat sanovat suoraan mitä ajattelevat. Itsekään en ihan aina kaikkien ystävien kanssa jaksa, vaikka apuani ihan vartavasten pyydettäisiin. On aika raskasta olla realisti ja ampua toinen alas. On myös raskasta ottaa vastuuta toisen tunteista siten, että sanoo oman mielipiteensä, mutta ei tarpeettomasti satuta toista tai on valmis tukemaan asian yli, jos totuus väistämättä satuttaa. Pisteet ystävällesi. Hän oli varmasti rehellinen.

  Toisaalta vähän ehdin jo aiemmin miettiä (kun kirjoitit, että tytön parhaasta ystävästä ja että suhteesi häneen arveluttaa), että onko tämä juttu nyt ihan parhaalla mahdollisella pohjalla. Siis jos itsekin arvelet, että onko lähestyminen korrektia, niin se ei ehkä ole kaikin puolin ok, ei sinun, eikä tunteiden kohteen, eikä parhaan ystävän kannalta.

  Voihan olla että aikalisä tässä asiassa auttaa ja kun kaikki tottuvat ajatukseen niin todellinen kemia löytyy sieltä molempien tunteman epävarmuuden alta. Mutta en silti kehottaisi odottelemaan, vaan tuulettamaan ajatuksia jossain muualla (treffeillä) ja sitten palaamaan asiaan jos/kun aika ja tunteet siihen suunteen näyttävät ohjaavan joskus tulevaisuudessa ja molemmat ovat edelleen yksin. Summa summarum: Vaikka ymmärrän pettymyksen, niin ehkä kaikki meni nyt kuitenkin juuri niin kuin pitää.

  VastaaPoista
 4. -c, toki, vaikka itse en kovin mieluusti ala toisia neuvomaan niin välillä se on tarpeellista sanoa mielipiteensä ihan suoraan vaikka siitä ei tykättäisikään. Ei se aina kivaa ole ja esim viimeksi eilen kerroin yhdelle miespuoliselle ystävälle että hän on tekemässä elämänsä virheen jos muuttaa erään naisen kanssa yhteen ja kyllä se ikävältä tuntui sanoa mutta täytyy vain toivoa että ystävä on niin hyvä että ymmärtää että hänen paras on ainoa joka on toisen mielessä.

  --------

  Neiti H, hyvä, niin minustakin :)

  ----------

  Tcai, aloitus ei kieltämättä ollut kovin hyvä ja en tiedä, olen miettinyt paljon että miksi nyt yleensä ihastuin kyseiseen ihmiseen niinkin voimakkaasti Eihän tietysti ihastumista voi eikä pidäkkään selittää mutta niin.

  Olin lukevinani riviesi välistä tai noh oikeastaan suoraan riviltäkin että sinusta kannattaisi heittää kirves ainakin hetkeksi sinne kaivoon mutta en ole ehkä ihan siihen valmis.

  VastaaPoista
 5. http://www.youtube.com/watch?v=muM8UD7XwyA

  VastaaPoista
 6. Prinsessa-77, tosi suuri kiitos mut valitettavasti ei ole tuokaan.

  VastaaPoista
 7. Keittiöpsykologin pitää ihan pakosta palata tähän vielä, koska: kirveen heittäminen kaivoon on vähän vahvasti sanottu. Ehkä pikemminkin varmistaisin ensin, että hän ihan todella tietää mitä ajattelet hänestä. Siis rehellisesti ja avoimesti, ei mitään menetettävää -fiiliksellä kertoisit, mikä on tunteittesi laita ja sitten antaisit hänelle aikaa sulatella asiaa rauhassa ihan niin kauan kuin hänestä tarpeelliselta tuntuu. Ehkä kirves sitten lentää sinne kaivoon, jos vastausta ei muutaman kuukauden kuluessa kuulu, mutta silloin ainakin varmasti tiedät että ei ollut ment to happen. Eikä tarvitse myöskään harmitella.

  VastaaPoista