tiistai 1. syyskuuta 2009

Maailman laidalla

Lomakuva (tiedän, puihin ei saisi minustakaan piirtää mutta tuo oli sellainen kohta jossa kaikki oli maalattu ja olen muutaman vuoden kuvannut sydämiä aina jos niitä näen)Laiskimus täällä hei, olen jo kolmatta iltaa kotona ja ainoat asiat joita minun pitäisi täällä tehdä on a saada cv:n päivitys valmiiksi ja pyykin pesu (en ole ainakaan vielä kehdannut pyytää siivoojaa tekemään sitäkin) ja arvatkaa valmistuuko kumpikaan. Ei, kökin sohvalla kuin liimattuna ja ainoastaan mikropoppiksien valmistumisesta kertova bling ääni saa minuun liikettä. Huomenna taas jumppasalille illalla että edes jotain aktiviteettia töissäolon lisäksi tähän viikkoon.

Jos minulla olisi oma kulta niin ehdottaisin hänelle että juodaan molemmat oikein paksua kaakaota ja kielipussaillaan. (jos hän ei tykkää kaakaosta niin molemmille suklaapala suuhun ajaisi hätätapauksessa saman asian :)

Taustamusaksi sopisi esim tämä veisu:

7 kommenttia:

 1. Moi, tuo kaakao/suklaa ja pussailu kuulostaa hyvältä idealta :)

  terveisin -c, samanlainen laiskimus joka juuri palasi lomalta.

  VastaaPoista
 2. Oih -Suklaapusut on ihania! Haluaisin oikein monta! :) Kuvan sydämmellinen puukin oli söpö! Lomalla täytyykin laiskotella ( ja vähän loman jälkeenkin...)!

  VastaaPoista
 3. Aika söpis kuva!

  Täytyy jättää puumerkki, koska olen ryhtynyt seuraamaan blogiasi. ;)

  -inari

  VastaaPoista
 4. C- kivaa olet palannut, luulin jo että olit kadonnut ns iäksi. Toiv oli kiva loma?

  ----------

  PrimaVera, hetken laiskottelu on toinen juttu mutta tätä menoa maatuu :)

  ----------

  Inari,, No hei ja kiva jos minun jutut jaksaa kiinnostaa :) Sekaviahan ne on mutta hyvää musiikkia tuubi videoiden muodossa ainakin :)

  VastaaPoista
 5. No en sentään kadonnut, vaikka välillä jo luulin näin käyneen. Lomahan oli mukava, kuten aina, paljon pelkkää olemista, hieman reissaamista, muutto toiselle paikkakunnalle ja paljon ihania ihmisiä.

  -c

  VastaaPoista
 6. Ohhoh, muutitko pitkällekkin vai ns naapuriin? (lähinnä että menikö koko elämä uusiksi vai vain lähikauppa?)

  VastaaPoista
 7. No aika pitkälle, tuli muuttomatkaa sellaiset 800km. Ja voin sanoa, että meni koko elämä ihan uusiksi, mikä olikin ihan hyvä asia, joskus on hyvä uudistua.

  -c

  VastaaPoista