keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Miehille jotka lataavat aina maaliin

Kyse ei ollut siitä että kyseinen lehti (slitz) olisi ollut hyvä, ei ei lainkaan vaan kyse oli siitä että se oli ensimmäinen ja tavallaan edelleen ainoita suomenkielisiä miehille suunnattuja miestenlehtiä joka oli tehty miehille. Ei siis miesten vaimoille tai tyttöystäville vaan miehille. Yllättävän paljon asioita jotka on muka suunnattu miehille on itseasiassa suunnattu miehen kumppaneille.

Ei nyt sikäli että minä nyt välttämättä kohderyhmää olisinkaan mutta jos nyt kerran tehdään niin kerrotaan se kohderyhmä nyt edes rehellisesti.
Miehille suunnattua aromaterapeuttista kylpyvaahtoa odotellessa.

Tämä kaikki vinoilu metroseksuaalisuutta kohtaan siis mieheltä joka eilen oli miestentuoksuhyllyllä nuuhkimassa niin pitkään että lopussa silmiä kirveli ja päässä jyskytti :) Kokeiluun pääsi CKn Euphoria (tavallinen, ei intense vaikka hyvä sekin mutta jotenkin hieman liikaa)

Olen muuten ehkä valittanut tästä aiemminkin mutta ihan mieletöntä miten paljon hajuaisti on edelleen parantunut kun lopetti tupakoinnin...olisin voinut hyvin elää ilmankin tietoa kenen deodorantti on pettänyt tai kuka polttaa tai kenellä hampurilainen kassissa.

2 kommenttia:

  1. Tämä ei nyt liity tähän päivitykseen mitenkään erityisesti vaan noin niin kuin yleisesti blogiisi: mielenkiintoista luettavaa.

    Hauskaa iltaa ja viikonloppua ja mitä vielä!

    VastaaPoista