tiistai 15. syyskuuta 2009

Ihastunut haikeamielinen karhunpoika

Pohjustus
Allekirjoittanuthan ei ihastu kovinkaan usein, joskus herää kiinnostus mutta varsinaisen ihastumisen tasolle ko tunne ei ole viimevuotena yltänyt kuin kerran ja siitäkin on miltei se vuosi kohta aikaa.


Ja sitten pikaviestmen välityksellä käyty keskustelu tänä aamuna ystävälleni:
(nimet ja nimimerkit luonnollisesti muutettu)

[8:37:47] Oliver : no voi v&&&&&
[8:41:56] Oliver : ei hemmetti
[8:43:38] Oliver : :(
[8:44:04] Oliver : Olin sitten ulkona neidin x ja sen ystävän neiti y:n (jota en ole tavannut aiemmin) kanssa pilkkuun asti
[8:44:10] Oliver : ja herätys 6.30 tänään
[8:44:20] Oliver : ja ei se mitään, päähän sattuu jnejne
[8:44:22] Oliver : mutta
[8:44:31] Oliver : .........
[8:44:38] Oliver : menin sitten ihastumaan neitiin y
[8:45:08] Oliver : hiljaiseksi vetää

[8:48:14] Ystävä z : :)
[8:48:23] Ystävä z : Jonnaaan(nimi muutetttu)
[8:48:26] Ystävä z : hän on mukava
[8:48:33] Ystava z : todella mukavan oloinen

[8:48:34] Oliver : no on joo
[8:48:37] Oliver : liiankin
[8:49:16] Oliver : ihan mahtava tyttö
[8:50:04] Oliver : mutta ei hemmetti
[8:51:12] Oliver : maailmassa on 3miljardia naista niin ei hemmetti miten mun pitää ihastua siihen kehen en saa.

[8:52:44] Ystävä z : no mutta ethän sinä nyt neiti x:n kanssa sentään ole seurustellut...

[8:52:47] Oliver : en seurustellut mutta ei siitä kovin montaa kuukautta ole kun oli ns juttua hänen kanssaan.
Pitikin mennä ihastumaan väärään tyttöön.

[8:53:34] Ystävä z : Jonna on oikea tyttö


Toisaalta kyseessä on minusta niin mahtava tyttö että jos tietäisin että mahdollisuutta muuhun ei syystä tai toisesta ole niin haluaisin vain halata häntä jo toivottaa koko sydamestäni hänelle kaikkea hyvää. Vaikka ehkä tulisi sen jälkeen hetkeksi suru puseroon niin on aina vain niin hienoa tavata hänen kaltaisiaan ihmisiä.

Tietysti toivon koko sydamestani että minulla olisi joku päivä kumppani josta ajatttelen noin mutta ehkä vieläkään ei ole minun aikani, ehkä pitää vielä odottaa vaikka se surettaakin.

Olen päättänyt, en aio tehdä aloitetta jo ihan kunnioituksesta heidän ystävyyttään kohtaan mutta, jos hän tekee pienenkin aloitteen niin en usko että voin sillä hyvä jätkä- statuksen voimalla olla siihen vastaamatta.

Edit:

Maanpinta kutsuu 1 tiedän, saattaa olla että ihminen ei olekkaan yhtään niin ihastuttava kuin ensitapaamisella saatu vaikutelma. Minulla on tapana innostua ja mennä joskus asioiden edelle kirjoittaessa ihan tarkoituksellakin. Ja tässätapauksessa ensitapaamisella tehtiin minuun sellainen jalat alta vaikutus :)

Maanpinta kutsuu 2 tiedän, en minä nyt esim kenenkään avioliittoa ole rikkomassa yms vaan pahin mahdollinen tilanne olisi se että neiti x olisi minuun tietämättäni vielä ihastunut (jonka todennäköisyyttä tosin epäilen) ja sen takia hänelle tulisi pahamieli ja heidän ystävyyteensä särö.


6 kommenttia:

 1. Hankalaa...eikö vain oliski siistä jos kerranki vaan vois ajatella itteään ja välittämättä muista tehdä just niinku itestä hyvälle tuntuis..
  Ja tuo maanpinta, sen ei pitäis kutsuu silloin ku ihastutaan, silloin just pitää liitää...vaan eipä tuo aina onnistu.

  -c joka toivoo että hyvää tapahtuu

  VastaaPoista
 2. Olisi, mutta jos ei seiso sanojensa tai periaatteidensa takana ei voi katsoa enää itseään peilistä ja siten se vain itsensä ajattelu olisi samalla itsensä sahaamista nilkkaan.

  Jokainen tietysti vetää omat rajansa mutta esim tässä tilanteessa niin jos ko ihmisellä olisi kumppani niin silloin minulle olisi ilmiselvää ettei näppejä juttuun sotketa vaan purraan vaikka hammasta mutta tämä menee siihen kiikun kaakun kohtaan jossa joutuu jo väittelemään itsensä kanssa.

  VastaaPoista
 3. Jospa Jonna onkin sulle Se Oikea... Jättäisitkö tosiaan Elämäsi Rakkauden väliin vain jonkun typerän periaatteen takia?

  VastaaPoista
 4. Mietipäs nyt: Jos tämä tyttö on ihan oikeasti se sinun Prinsessasi, onko millään muulla väliä!? Eikä se niiden tyttöjen ystävyys siitä mihinkään kaadu, jos se on aina ollut olemassa. Kaipa se on sinun kohdallasi pääasia, että olet kohtelias ja aidosti sitä, mitä olet. Loppu on muiden asia.

  Leiju ja unelmoi, hyvä Oliver, nyt on sen aika! ;)

  -inari, joka myös toivoo hyvää tapahtuvan

  VastaaPoista
 5. hina ja inari, Niin, jos tietäisin varmasti että on niin silloin en tietenkään (paitsi ettei periaatteet minusta ole typeriä silloin kun ne perustuvat esim siihen ettei satuta toisia) mutta enhän minä tietenkään voi sitä tietää vielä mitenkään.

  Toisaalta tuokin on hyvä ettei ylisuojele eli tekee itse rehellisesti mitä tekee ja muut tekevät omat ratkaisunsa. Toisaalta näkisin kyllä käytännössä täysin mahdottomana esim alkaa suhteeseen naisen kanssa joka olisi esim pettänyt kumppaniaan minun kanssani.

  VastaaPoista