keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Varatut ja varautuneisuus

Olen huomannut ko ilmiön aiemminkin useasti, jos ja kun joku flirttaa rennosti, höpöttää niitä näitä jnejne on kyseinen henkilö noin 98% todennäköisyydellä vähintään naimisissa.

Ei sikäli että olisin ko tyypeistä kiinnostunut vaan enemmän häiritsee se miksei toiset sinkut (tässä tapauksessa tyttöpuoliset luonnollisesti) voi olla samalla tavalla rennosti vaan jos ei aina niin usein siinä on heti joku ihme nihkeys tai varautuneisuus mukana (varsinkin selvinpäin jutellessa).

Esimerkiksi tänään pyysin eräältä naispuoliselta työkaverilta yhtä palvelusta aloittaen lauseen: olen pitänyt sinusta ensisilmäyksestä lähtien - vastaus olen varattu mutta voin kyllä jättää mieheni jos haluat :).

Nyt jos ko henkilö olisi ollut sinkku uskoisin että vastaus olisi ollut a 10krt nihkeämpi ja b todennäköisesti tällähetkellä ystävätär kuulisi kuinka työkaveri yritti pelittää. Ei, ei se yrittänyt.

Ps Tiedän että yleistän joskus vähän liikaa :)

2 kommenttia:

  1. On NIIN totta! Etenkin meille 30-kymppisille sinkkunaisille. Väitämme, ettei asiassa ole mitään perää.(On siinä). Miksi? En tiedä...biologiaa? Ehkä tai sitten jotain muuta. Tunnistan tuon käytöksen myös itsestäni. Noloa.:)

    VastaaPoista
  2. Hmm syitä, en tiedä mutta kummaa minusta silti kun jotenkin olettaisi vastakkaista.

    VastaaPoista