maanantai 23. maaliskuuta 2009

Keskiviikko ja kesämusa

Hymyhuulet ne suukon saivat....

Jos olisin eläin haluasisin ehdottomasti olla joko kotikissa tai tiikeri, tai ehkä karhu. Kaikissa on tavallaan puolensa, esim karhun talviunet on jo ajatuksena niin siisti että osaan jo nähdä itseni kömpimässä vällyjen alle ja pyytäämään herätystä kevään koittaessa.

Onhan esim lumi kaunista mutta ei pimeys ole oikeasti ihmismielelle tarkoitettu. Enintään silloin pitäisi istua takkatulen ääressä lukemassa talvi-iltain tarninoita,leipoa, juoda vuorotellen punaviiniä ja kaakaota ja naida. Kevään korvilla olisi sitten kunnolla levännyt ja voisi aloittaa työt entistä ehompana.

Tiedättekö mitä vihaan (ok vihaan on ehkä turhan voimakkaasti ilmaistu mutta kuitenkin) kesän lopetus biisejä, siis voi vuohenjuusto, onko mitään masentavampaa kuin esim boys of summer (tuossa linkki jos joku haluaa itseänsä kiduttaa.' Ja mikä pahinta tuota aletaan veivaamaan joillain radiokanavilla jo kesäkuussa. Jotain rajaa, kesä on muutenkin lyhyt niin alkaa nyt jo kesäkuussa puhumaan sen loppumisesta.

Esim tällaista musaa kesällä kuuluisi soittaa

8 kommenttia:

  1. Puhut vähän mutta asiaa :)
    Miks ihmeessä kesän kanssa on päinvastoin kun esim joulun. Joulua venytettän ihan mielettömiin mittasuhteisiin, mutta sit sellaisia loistavia asioita kuin nyt tämä KESÄ aletaan heti kutistella :( Ettei vaan kukaan liikaa nauttisi!

    VastaaPoista
  2. Hylkää radiokanavat ja lataa iPod täyteen omaa kesämusiikkia! Toimii aina ;).

    Mä oon ihan ehdottomasti kesäihminen! Aurinko on ihan käsittämättömän hieno juttu, mutta viikko vanhempien hoivissa Itä-Suomessa on saanut mut tykkäämään myös talvesta! Jäällä hiihtäminen auringon paistaessa kirkkaalta taivaalta on ehdottomasti yks mun elämän hienoimpia juttuja tällä hetkellä.

    VastaaPoista
  3. Itse haluaisin olla ehdottomasti tiikeri. Rohkea, Peloton ja nopea. Enkä pääse raidoistani mitenkään.

    Kesämusana haluaisin kuulla Ella Zitzgeraldin "That old blag magic called love". Sopii erityisen ihanasti elokuun pimeneviin iltoihin.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi, kiitos :) hyvä huomio tuon joulun kanssa, itse tosin pidän joulusta (en edeltävästä ajasta mutta itse joulunpäivistä)

    VastaaPoista
  5. PartyFlickan, mp3 soitin paukuttaa mulla juu meteliä korviin mutta ei noita radiokanavia koskaan täysin karkuun pääse ja esim mökkeilyyn minusta kuuluu radio, siitä huolimatta että vihaisi sieltä tulevaa musiikkia niin se vain kuuluu olla huutamassa :)

    Hurja ajatus tuo hikilaudoilla lykkiminen, voisin kertoa karvaita muistoja lapsuuden hiihtoretkistä joilla jo silloin kiroilin että kävellen olisi ollut perillä aikaa sitten ja ilman hikeä. En tiedä oliko mulla aina harvinaisen väärä voitelu mutta niillä suksilla koskaan mihinkään edennyt paitsi alamäessä joissa lapsen tasapaino ja suksien pituus taas aiheuttivat lähempää tuttavuutta lumihangen kanssa.

    Ei silti uskon kyllä että hienoa on mutta jos ko retkelle osallistuisin niin joku moottorilla käyvä vehje olisi kiva ylläri tai edes luistimet jos jää kerran on kyseessä (ja ei nyt vihjailla että siellä lumessa voi luistella)

    VastaaPoista
  6. PrimaVera, tiikeri on kyllä tavallaan hienoin ainakin ulkonäöllisesti mutta kaikki se antilooppien metsästäminen käy kyllä työstä :)

    On muuten tosi mielenkiintoista miten voimakkaita mielikuvia musiikkivalinnat yhdistettynä lauseeseen ainakin itselle luovat, esim tuo valitsemasi kappale niin tulee jotenkin tosi voimakas mielikuva millainen ihminen olet (siihen en osaa sanoa onko kuva tosin lainkaan oikea) Voisin ko valinnan ja lauseen perusteella veikata jopa horoskooppisi (se että uskonko horoskooppeihin ei liity tähän).

    VastaaPoista
  7. Niin...Tiikerinä onkin täkeää valita antiloopikas elinpiiri;)

    Taidan tietää mitä tarkoitat tuolla mielikuvalla kappaaleesta ja lauseyhteydestä... Siinä voi olla totta toinen puoli! Nyt minua jäi vain vaivaamaan horoskooppiarvauksesi!:) Täytynee perehtyä tähtikarttoihin...

    VastaaPoista
  8. Mä VIHASIN lapsena hiihtämistä, mutta nykyään se on vaan niin hermoja hellivää toimintaa. Jää, aurinko, iPod ja mä... Ei elämältä hirveesti voi toivoa muuta ;)

    VastaaPoista