sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Itkupilli & ai miten niin miehet eivät itke

Minulta pitäisi kieltää oikeastaan kaikkien tv ohjelmien sekä videoiden katsominen baari iltaa seuraavana päivänä. Ei pelkästään siksi että olen jo valmiiksi hellyydenkipeä kuin koiran pentu ja kaipaan rakkautta ja sitä oikeaa ihmistä niin että sydän huutaa mutta tämä tunne herkkyys on sellaisella tasolla että ei tosikaan.

Tuntuu että tilanne vain pahenee vuosi vuodelta ja varsinkin viimekuukausina olen huomannut että kun mulle juottaa alkoholia niin vajaat 24tuntia myöhemmin alkaa joko herkistely tai sitten suunnaton panetus tai niiden yhdistelmä.


Video1 = (Käsittääkseni näkövammainen, en ole varma) Tyttö joka esiintyy koiransa kanssa - silmien kostuminen alkoi ja otin nenäliinapaketin esiin

Video2 = Filippiiniläinen nainen joka on muuttanut Britteihin etsimään töitä/parempaa tulevaisuutta lapsilleen jotka ovat jääneet isovanhempien hoitoon Filippiineille - Silmistä tulee vettä kuin Niagaran putouksesta ja itseasiassa alkoi jo naurattaa kun huomasin kuinka hanat aukesivat todenteolla.

Videot saa sitten kokoruudun kokoiseksi kun painaa videon alakulmassa olevaa toista nappia oikealta (siltä varalta jos joku ei tiennyt)
6 kommenttia:

 1. Hei itkupilli :). Onkohan se tuo ikä mikä teettää tuota?!? kun mullakin samanmoisia fiilinkejä juhlinnan jälkeen nykysten, silloin on aina jotenkin tosi herkällä mielellä, tahtois vaan olla jonkun kainalossa ja että joku paijaa, ja joskus jopa sitä panetustakin..kai tyttökin voi sanoa että panettaa.
  Täytyy sanoa että oot ollu tosi herkällä mielellä jos noi videot sai sut vuotamaan :).

  t. caramiina, edellisestä kommentista jäi nimikin pois..

  VastaaPoista
 2. No hei Caramiina :) Eihän nuo joo näin jälkeenpäin katsottuna niin kovin liikuttavia ole :) mutta minuun on kyllä aina vedonnut tuollaiset tarinat kuin tuossa nro 2sessa.

  VastaaPoista
 3. Hei, kyllähän tuollaiset tarinat aina ovat vetoavia ja tietenkin jos on kovin herkässä tilassa saattahan siinä silloin kyynel jos toinenkin vierähtää :) vaikka minua nuo videot vaan hymyilyttivät, ne oli ihan kivoja. Muutenkin noi sun videot on mielenkiintoisia.
  - caramiina

  VastaaPoista
 4. Tää on kyllä niin hassu ilmiö, että on todella tunteellinen baari-illan päätteeksi tai esim. kipeenä. Mun oma heikko kohta on kaikenlaisten urheilusuoritusten (jotka päättyy onnellisesti) katsominen. Kyyneleitä ei vaan voi estää. Taidan olla vähän omituinen :)

  VastaaPoista