perjantai 13. maaliskuuta 2009

Jos minulla olisi oma kulta

niin ehdottaisin että tänään vuokrattaisi elokuva ja paistettaisiin lettuja. Sitten me syötäisiin niitä lettuja pursotuskermavaahdon ja mansikkahillon kanssa.
Koska se istuisi mun edessä/sylissä niin aina välillä näykkisin hampailla sen korvaa (en kovaa tietenkään) ja todennäköisesti mun kädet vaeltelisi sen paidan alla ja en oikeastaan keskittyisi siihen elokuvaan juurikaan.

9 kommenttia:

  1. hmmm, noinhan se perjantai-ilta kuuluisikin viettää, eikä vaan kömpiä yksin peittoihin näkemään unia.


    -caramiina

    VastaaPoista
  2. No niinpä, itse valitsin sitten taas vaihteeksi baarikierroksen.

    Ihan mielenkiinnosta, satutko muuten itse kirjoittamaan jonnekkin julkisesti jotain? (ei tietenkään ole pakko kertoa jos et halua)

    VastaaPoista
  3. Kummallakin on puolensa, baarikierrokselta voi löytää jotain kivaa, hyvin nukutun yön jälkeen on kiva herätä pirteenä :)

    En kirjoita julkisesti minneen, ei mulla vielä ainakaan siihen oo uskallus riittänyt, toistaiseksi kaikki omat kirjoituksen piilossa omalla kovolla :)


    - c

    VastaaPoista
  4. Haaveileekohan kaikki sinkut samoista jutuista? Mä nimittäin juurikin vuodatin mun kaverille perjantaina, että haluaisin jonkun ihanan tyypin, kenen kanssa voisin viettää koti-iltoja..

    :)Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  5. Caramiina, minusta on niin siistiä herätä vkl aamuna tyyliin klo 9 aamulla ja lähteä ulos tuntien itsensä ns kunnon ihmiseksi mutta valitettavan usein sinkkuna tuo iltaelämä vie voiton joka tarkoittaa että seuraavana päivänä lähinnä keräilee itseään.

    Voi olla hassu kysymys mutta jos siis kirjoitat itseksesi jonnekkin niin mikä sen julkaisemisessa jännittää? (en siis tarkoita että tarvitsisi
    julkaista, miksi pitäisikään vaan ihan mielenkiinnosta kyselen)

    VastaaPoista
  6. PF, siltä vaikuttaa :)
    Mukavaa sunnuntaita myös sulle.

    VastaaPoista
  7. Kyllä, viikonloppuisin aikaset aamun ovat siistejä, tykkään kans kovasti herätä ajoissa ja sitten on koko päivä aikaa tehdä kaikkea, ulkoilla jne... mutta tosiaan sinkkuna sitä tulee vietettyä viikonloppuisin tuota iltaelämää ja siten viikonloppuaamut menee hieman mitenkuten.

    Ei tuo edes ole hassu kysymys, itsekkin olen monesti miettinyt bloggaamista, mutta jokseenki en tiedä haluanko kaikkia omia juttujani kirjoittaa kaikille nähtäväksi, nyt kirjoitan vaan lähinnä itelle siksi että omat ajatukset saan selväksi. Tosin onhan bloggaamisessa se hyvä puoli et joku vois kommantoida niitä, et onko missään mitään järkeä.

    -c

    VastaaPoista
  8. Ymmärrän hyvin vain itselleenkin kirjoittamisen, siinä esim tutustuu mielestäni itseensä paljon paremmin kuin jos vain pyörittelisi ajatuksia päässään.

    VastaaPoista
  9. Niinpä, ja ainakin minä saa jutut jäsenneltyä ja järkeiltyä itelleni siinä kun kirjoitan ylös. Tosin jälkeenpäin kun niitä lukee, niin järkyttyy välillä et mitä kaikkea tuolla päässä liikkuu, tosiaan tutustuu itteensä.

    -c

    VastaaPoista