lauantai 7. maaliskuuta 2009

Pidän siitä miten sinä liikut

Jos minun pitäisi valita yksi luonteenpiirre joka on minulle totaalisen luotaantyöntävä olisi se takakireys. Jokainen tuntee varmasti ainakin yhden ko tyyppisen ihmisen, henkilön joka on jopa lomallaan ja juhlissaan kuin seipään niellyt ja jos ko ihmisellä on kumppani, on kumppami jatkuvan ns pahan-silmän valvonnan alla.

Ajatellaan nyt että olisi vaikka tilanne jossa poikamies ja naishenkilö olisivat lyöneet hynttyyt yhteen ja mölytoosasta tulisi vaikka tämän postauksen lopussa oleva kappale. Poikamies noin normaalina hetkenä eli hyvänäpäivänähän ko veisun kuullessaan innostuisi aivan kympillä ja vääntäisi namiskasta meteliä kovemmalle jonka jälkeen todennäköisesti vetkuttaisi takapuoltaan ja läpsyttäisi käsiään kuin syyhypulveria nielleenä.

Se ihminen josta tälläpuolen ruutua haaveillaan toivottavasti liittyisi joukkoon iloiseen kun taas takakireä ihminen todennäkösesti katsoisi ns pahalla silmällä ja kommentoisi jotain masentavaa.

Hieman samaan kategoriaan menee ihmiset joiden mielestä ei koskaan saa olla ylpeä mistään tai siis sellainen ylitsevuotava muiden vähättely ja jotenkin ylimaanläheisyys. Ei siis etteikö nöyryyttä pitäisi olla mutta mielestäni samalla mitalla tulisi olla myös ylpeyttä ja itsetuntoa. Henkilökohtaisesti se voi tietysti itse kullakin olla välillä enemmän tai vähemmän kadoksissa mutta se taas on täysin toinen juttu.

Nythän kävi sitten niin että samalla kun kirjoitin tätä selasin tuubista videoita ja tajusin etten ole laittanut vielä yhtään varsinaista 80´s kappaletta (hävetä sietäisin :) joten jätetääs tanssirenkutus toiseen kertaan.

Tiedän että saatan olla kohtuu yksin mielipiteineni mutta minussa 80-luku tunnelmassa (siis esim tuollaisessa jota alla olevat videot edustaa) on jotain tosi päheetä. Ja nyt tarkoitan nimenomaan tunnelmaa, en vaatteita, autoja tai mitään muuta epäolennaista vaan hyvä / paha / sankaruus / rakkaus / viha / toivo /menetys / nojailu / romantiikka / hmm mahdoton selittää oikeastaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti