perjantai 20. maaliskuuta 2009

Lisää löpöä

Pidän löpö sanasta ihan tosi paljon, siis siitä miltä se kuulostaa(aivan hulvaton), pidän myös sanoista kuten lussu ja kissa. Nimistä ja sanoista puheenollen olen miettinyt mun tulevien lasten nimiä (ja ei nyt huudella siellä takana että ennenaikaista kun et ole edes omaa prinsessaa vielä tavannut) ja minulla on muutama toive ja muutama ehdoton ei ei mutta väitellään niistä sitten enemmän kun...

Asiasta toiseen niin haluan korjata eilistä postausta naimisiin menosta hieman, väitin etten ole naimisiin meno ihminen mutta itseasiassa olen ehkä ennemminkin naimisiin meno ihminen sitoutumis mielessä mutta vähemmän itse hää mielessä.

Nyt pyykkäämään, siivooja tulee parin päivän päästä (käy 2krt/kk) ja pitää vähän siivota jotta se voi siivota (työkaveri väitti että en ole oikein sisäistänyt siivoojan ideaa kun siivoan itse ennen sen tuloa mutta pah, miten se muka voisi siivota jos mulla on tavarat pitkin poikin)

Ai tylsääkö siivota pe iltana, no joo mutta on ollut niin kiire töissä etten ole ehtinyt tehdä muuta kuin nukkua kotiin tullessani koko viikon ja huomenna tulee varmaankin lähdettyä ulos illalla kuitenkin.

10 kommenttia:

 1. Sinulla on todella hauskat jutut! Ja kivaa kun joku mieskin kirjoittaa "sinkku" blogia. Taitaahan noita olla muutama muukin, mutta mutta sun turinat on hauskimpia.:)

  Asiaan. Tulin kommentoimaan lasten nimistä. Tietenkin ne on hyvä olla valmiina ennen prisessan tai vaihtoehtoisesti prinssin tapaamista. Ei tuhraudu sitä aikaa siinä niitä mietiskellessä. Itselläni on mietittynä nimet kolmelle lapsukaiselle...ja varalta vielä iltatähdellekin. Taitaa tosin se ilta tulla odotellessa herra sopivaa.:)

  Eipä muuta näin aamusta, odottelen lisää mukavia juttujasi luettavaksi! Niin ja mukavaa iltaa, josko vaikka se rinsessa löytyisi!:)

  VastaaPoista
 2. Huomenta, meneehän se pe ilta siivotenkin jos muutakaan ei ole :).
  Itsekki olen miettinyt noita lasten nimiä ja ne on valmiina jos joskus jonkun kanssa lapsia hankkii, olen kyllä miettinyt et mitäs jos miehelläkin on ne jo valmiina, siinä on sitte kompromissien ja keskustelujen paikka :).

  Mutta hauskaa viikonloppua!
  -caramiina

  p.s. sun edelliseen postaukseen :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä hyvä että siivoat ennen siivoojan tuloa, mikään ei ole ärsyttävämpää kuin siivouskohde, jossa kaikki on kuin räjähdyksen jäljiltä (ellei sitten ole sovittu että siivoukseen kuuluu järjestely ++). Menee turhaan hyvää siivousaikaa siivoojalta :)

  VastaaPoista
 4. PrimaVera,
  kiitos ja kumarrus, hauskoista en tiedä mutta taatusti sekavimmat :)
  Itsellä on valmiina nimet kolmelle, kahdelle tytölle ja yhdelle pojalle.

  VastaaPoista
 5. -caramiina
  No huomenta, eipäs yhtään siellä vihjailla mun perjantai illan tylsyydestä :) Nimistä voin toki neuvotella mutta ensimmäisen pojan toivoisin kyllä tosi paljon olevan sen niminen jonka olen ajatellut.
  Hauskaa viikonloppua (tai mitä siitä nyt on jäljellä) myös sinulle.

  VastaaPoista
 6. Kotisiivooja,
  Olen miettinyt asiaa juurikin noin, jos en siivoa etukäteen niin sitten jää osa tekemättä kun aikaa ei ole tarpeeksi. Lisäksi eihän siivooja voi mitenkään esim tietää minne mikäkin kuuluu, hädintuskin kun tiedän sitä itsekkään :)

  VastaaPoista
 7. Hmmm, noh, tavallaanhan siivominen ei oo tylsää ei, eikä varsinkaan perjantaina :D, että vähän vaan ehkä silleen vihjasin, en ollenkaan pahasti kuitenkaan ;).

  -c

  VastaaPoista
 8. -c Menetkös siitä vinoilemasta (huitoo sun suuntaan näkymättömällä tiskirätillä ;)

  VastaaPoista
 9. :D, no en minä silleen enää vinoile (lupaa lopettaa moisen heti ja menee pois), mutta että tiskirätillä, olit tiskaamassa? siis tylsä sunnuntai-iltakin? ;)

  Anteeksi :)

  -c

  VastaaPoista