lauantai 28. maaliskuuta 2009

Sopimaton & sensuuri

Aiheesta on kirjoitettu noin miljoona kertaa mutta itse huomasin tänään ensimmäistä kertaa sensuroivani itseäni tänne kirjoittamisessa.

Itseasiassa kyseessä on tuubi video johon törmäsin ja....

Toisaalta taas, jos sille sensuurin tielle lähtee niin sinne jää.
Nuoret miehet (ja miksei naisetkin) tekevät itseasiassa helvetin usein tuon virheen ja esittävät ensimmäisen vuoden jotain aivan eri henkilöä/pyhäkoulu poikaa joka ei kooooskaan ole jnejne.

Sitten vuoden jälkeen alkaa kitinä kun tyttöystävä/poikaystävä ei ole rento/suhtaudu niihin uusiin asioihin ymmärtäväisesti, niin olisi kannattanut näyttää ne kortit ajoissa eikä esittää jotain muuta kuin on. Ei tietenkään se ole rento, sillehän myytiin sika säkissä ja kuoren alta paljastui jotain ihan muuta kuin se luuli saavansa.
Eikä kyse ole vain tyyliin aikuisviihteen katsomisesta vaan aivan samoin asia pätee myös muihin juttuihin, mielipiteisiin, arvoihin yms yms

En ole itseasiassa koskaan oikein käsittänyt mikä tuossa kaikessa esittämisessä on takana, tai mitä sillä loppujen lopuksi voi saavuttaa, saada joku ihminen ihastumaan kuvaan sinusta joka ei pidä lainkaan paikkaansa. Toki kumppania pitää huomioida eikä ehkä ensitreffeillä kannata ihan kaikkea paukuttaa esiin mutta mutta minusta se että on ns käytöstapoja ja huomioi kumppaniaan on taas enemmän itsestäänselvyyksiä kuin varsinaisia luonteenpiirteitä tai salaisia harrastuksia.

Koska alkuperäinen video olisi ehkä vähän liikaa ja vaatii ikätunnistautumisen niin Päivän musiikkivideo klassikkona sensijaan vähän erillainen video :)

Ratkiriemukasta viikonloppua kaikille:

2 kommenttia:

  1. Minä kuulutan kans tuon puolesta että ole juuri sitä mitä olet, ei kannata esittää mitään muuta koska se ei kanna pitkällä, ja mitä sillä todellakaan saavuttaa että esittää toista ja sitten joku ihastuu siihen esitykseen, kun esitys loppuu, loppuu kaikki muukin melko varmasti. Itse ainakin yritän kovasti seisoa sanonnan " Minä olen minä ja se riittää" takana, sillä jos minä en riitä niin sitten minua ei ole tarkoitettukkaan riittämään siihen asiaan.

    Naurattava video :)

    -c

    VastaaPoista
  2. Niin, luulen ettei sillä pitkälle pötkitä ja kuka sitäpaitsi haluaa ihmisen joka ei rakasta sinua juuri sellaisena kuin olet ja myös silloin kun sitä vähiten ansaitset.

    VastaaPoista