maanantai 28. marraskuuta 2011

Höpisee omiaan :)

2 erilaista tarinaa:

1. Viimeinen kuulutus, viimeinen kuulutus, tämä on "pakkolasku airlinesin" viimeinen kuulutus lennolle ei123 ja viimeistä matkustajaa Oliveria pyydetään saapumaan välittömästi lähtöportille.
Matkan aikana tarjoamme teille virvokkeita, kuten epäröintiä, nihkeyttä ja hankaluutta mutta jo muutaman tunnin kuluttua mäjähdämme kohteeseemme: kaikkipäinhemmettiin.
Toivotamme teille oikein leppoisaa matkaa.

2. Viimeinen kuulutus,viimeinen kuulutus, tämä on "usko & ihastus airlinesin" viimeinen kuulutus lennolle joo123. Matkan aikana tarjoemme teille virvokkeita kuten kohtalon myötämielisyyttä, ihastusta, tutustumista ja intohimoa kunnes mahdollisesti ehkä jokupäivä laskeudemme kohteeseemme: minäjamuruinlove for everestiin :) Pyydämme tässävaiheessa viimeistä matkustajaa Oliveria pistämään vähän liikettä töppösiin koska lähtöportti ja erityisesti siellä teitä odottava viehkeä seuralaisenne ovat kärsimättömiä.
Toivotamme teille oikein hyvää matkaa.


Illan tai oikeammin tietysti yön lauluna vaihteeksi Placeboa, vitsit että mä pidänkin heistä paljon.

9 kommenttia:

 1. toivottavasti tarina numero 2 on lähempänä tulevaa totuutta:)

  VastaaPoista
 2. Lento nro kaksi kuulostaa varsin miellyttävältä. Mistäköhän sille lennolle saa lipun varattua? :)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti Cioccolata, tarpeeksi kun istuu noilla turbulenssiajatuiverrusta lennoilla niin alkaa jo iskeä pientä lentopelkoa.

  --

  Norppa, sen jos varmana tietäisinkin :)

  VastaaPoista
 4. Peukuttaisin ostamaan liput lennolle nro 2. Kuulostaa niin paljon miellyttävämmältä :)

  VastaaPoista
 5. Jups, ei sikäli etteikö kunnon nenilleen meneminen pitäisi aina mielen virkeänä mutta kyllä mä kanssa lähtisin tähtäämään tohon tokaan mielummin :)

  VastaaPoista
 6. Hei taas Oliver,

  Olet suurella innolla kerta toisensa jälkeen hehkuttanut Placeboa ja saanut minut miettimään, että mikä siinä nyt niin ihmeellistä on? Olen aiemmin jonkin verran kuullut Placeboa ja siitä tykännyt, mutta nyt kun olen Placeboon tutustunut hieman paremmin, niin olen aivan taivaissa. Loistavaa! Rakastuin.

  Kiitos siis sinulle tästä uudesta tuttavuudesta, josta hyvin todennäköisesti tulee pidempiaikaisempi kumppanuus! Kiitos! :)

  VastaaPoista
 7. Hei Norppa, nyt täytyy paljastaa että mä itseasiassa mietin sinua ja jostain syystä sun musiikkimakua eilen päivällä.

  Osana tätä ajatusta mulle tuli jotain aasinsiltaa pitkin mieleen päätelmä siitä kuinka tyttö joka kuuntelee sekä Placeboa että Apulantaa "ei voi olla paha" :) (ja nyt täytyy mainita muille kanssabloggaajille että tiedän että teitä on ainakin yksi toinenkin joka käsittääkseni kuuntelee näitä molempia :)

  Jokatapauksessa, hieman hymyilytti kun huomasin että olit linkittänyt eilen Apulantaa ja nyt näin sun tän kommentin :)
  Ja ihan selvennykseksi, en mä siis sua pahaksi epäillytkään, päinvastoin, mutta siis kumminkin :) Hassu sattuma tai jotain :)

  VastaaPoista
 8. Hassu sattuma tosiaankin. :)

  Olen aina ajatellut että jos joku toinen kuuntelee edes jossain määrin samaa musiikkia kuin minä, niin minulla ja hänellä on pakko olla jotakin yhteistä. En tiedä onko se todellisuudessa näin, mutta siitä olen jo vakuuttunut että sinulla ja minulla on jotakin yhteistä. Niin monesta asiasta ajattelen kanssasi samalla tapaa, ettei muu ole mahdollista. :)

  VastaaPoista
 9. Tunne on kuule aika molemminpuolinen :)

  VastaaPoista