perjantai 2. joulukuuta 2011

Asiasta seinään

Kesä keskellä talvea, täällä ainakin. Onnistuu helposti, illan video raikaamaan ja näen välittömästi itseni festareilla, kello oli noin 2 päivällä ja aurinko paistaa. Olin pienessä humalassa, siis oikeammin en edes humalassa vaan noin 4- olut menossa. Weezer soitti ja olin 10000iloisen ihmisen ympäröimänä.

Toim huom on sanottava että minähän en siis oikeasti dokaa juuri lainkaan nykyisin, nytkin taas monta viikkoa täysin tipattomana ja eiköhän noita täysin tipattomia kuukausia tähänkin talveen tule useampikin mutta silti, päiväkännit tai siis päivähiprakka auringonpaisteessa on kyllä jotain niin hauskaa. Tähän voisi helposti toki lisätä sen kahden ulkona olleen hieman päivettyneen ja aurinkovoiteen tuoksuisen vartalon iloittelut mutta jätetään ne ajatukset tälläkertaa ja keskitytään muuhun :)

Hyvää kesää!

2 kommenttia:

 1. Jos jostain saisikin tähän auringon talven keskelle:) OIkeastaan kesää osaa arvostaa vielä enemmän, kun tässä välissä on tämä talvi.

  Kiitos Oliver hyväntuulisesta postauksesta, viikonloppuja!

  P.S. Minä taidan siltikin lähteä hippaamaan tänään, vaikken koskaan mitään juokaan. Mutta hipata voi silti. Kavereilla on aihetta juhlaan ja haluan juhlia heidän kanssaan:) Voisin kyllä tanssia vaikka hamaan aamuun saakka.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Noomi, mun on myönnettävä että oma tipattomuus tarkoittaa miltei poikkeuksetta myös hippaamattomuutta. Voin minä siis mielellään käydä kahvittelemassa ja vaikka ulkona syömässä mutta että täysin tipattomana baarissa myöhään vkl iltana, ehkä kerran koitin ja ei ollut mun juttuni :)
  Tosi kivaa viikonloppua myös sulle :)

  VastaaPoista