maanantai 14. marraskuuta 2011

Se selvisi

Ai mikä? Sekö että sulla on herra kupolissa vikaa? No ei, vaan
syy 2 asiaan. Ensiksikin mulla on ollut noin kuukauden ihme fiilis nähdä eri juttuja
suloisina ja siis nimenomaan niin että suloinen on se sana joka kuvaa ko tunnetta parhaiten. Useimmiten se on liittynyt tietysti jonkun ihmisen tekemään asiaan ta ihmiseen tai vaikkapa kuvaan kissoista mutta se mikä siinä on hämmentänyt on juurikin se että miksi minä yhtäkkiä näen niin paljon enemmän asioita suloisena enkä esim kauniina tai hauskana.

Toinen asia on mun kummalliset vatsakrampit, kova sillointällöin tuleva koko vatsan alueella tuntuva kipu jolle ei ole mitään järjellistä selitystä.

Aloin googlettamaan tuota jälkimmäistä jo viimeviikolla (kaikkien kipujen googletushan on hullun hommaa koska ne tulokset joihin "oire" sopii on aina jotain supervakavaa jonka vuoksi olenkin kieltänyt ko kotilääkärin leikkimisen itseltäni)

Jokatapauksessa löysin sitten syyn johon mun oireet sopi täydellisesti mutta vasta tänään tajusin että toi suloisuus juttukin on pakko johtua siitä samasta ja sen takia haluankin paljastaa tämän uutisen nyt myös ihan julkisesti.

Rumpujen pärinää (pumpupumpum): Minä olen raskaana!

Kuka olisi uskonut!, kaikennäköistä yllätystä se elämä tuokin mutta ei auta, näin se vain on oltava.

Kukako lapsen äiti sitten on? No ei aavistustakaan kuka se mahtaisi olla mutta jos näköjään mieskin onnistuu tulemaan raskaaksi niin liekö sen äidin olemassaolokaan ihan varmaa?
Toista isää ei ole ainakaan sillä vaikka jotkut kemut ovatkin menneet vähän pitkiksi viimeisen 9-kuukauden aikana niin sen takuuvarmasti muistaisin.

Ps, tänään on siis huomattavasti eilistä iloisempi päivä, toivottavasti sinullakin!

10 kommenttia:

 1. No mutta, johan on kerrassaan suloinen uutinen :)))))), onnea isälle/äidille kumpi nyt oletkaan sitten ja mikä tietenkin parasta, että olotilaan ja vatsakramppeihin löytyi noin hienoa selitys.

  :)

  VastaaPoista
 2. Hipaisu, suloinen indeed :) Ja juu, minä kun ehdin jo luulla että vatsakrampit johtuivat liiasta treenaamisesta mutta eipä sitten näköjään :)

  --

  Emmi, kiitos, luulen että tämä on puketissa ihan anyday now. Vatsa onkin tässä viimeviikot ollut normaalia pulleampi mutta minä hölmö luulin että se johtuu juustokakuista joita olen ahtanut itseeni :)

  VastaaPoista
 3. Voi höpö höpö... en tahtois olla inhottava ja skeptinen (ja tosikko), mutta oisko se kumminki se, että 'herralla on kupolissa vikaa', vaikkakin ehkä vain harmitonta ja tilapäistä;)

  VastaaPoista
 4. Vaikka miehiä ja koiria ei saisikaan verrata keskenään, niin nyt en voi vastustaa kiusausta:) Sitäpaitsi, minun aikaisemmissa kommenteissa käyttämieni kaakelivertauksien jälkeen tämä on vain loogista jatkoa niille.

  Niin mutta siis miehet ja koirat liittyivät toisiinsa niin, että koirillekin voi tulla valeraskauksia, jolloin ne saavat hirmuisia pesänrakennusvimmoja ja ovat ihan mahdottoman hellyydenkipeitä koko ajan. Vatsakin pullottaa.

  Joten konitohtori täällä on sitä mieltä, että kärsit samasta vaivasta. Selvää valeraskautta. Mahan pömpötykset ja mielialojen vaihtelut selviä oireita.

  Älä huoli, kyllä se menee pian ohi:)

  VastaaPoista
 5. Ai niin ja koneista ja koirista tuli mieleen aasinsiltana, että näin toissapäivänä sellaisen koirientarvikkeita myyvän liikkeen, jonka nimi oli doggy style. En tiedä teistä, mutta minusta tuo nimi oli aika räyh.

  Ja siis tuo nyt oli vaan pakko sanoa, kun vertasin miehiä ja koiria, niin jotenkin tuo tuli mieleen...ja kyllähän se tavallaan liittyy niihin lapsienkin saamiseen.

  Niin -eli kyllä meitä muitakin on, joilla heittää kupolista:):)

  VastaaPoista
 6. Onnea täältäkin suunnasta! (Vai pitäisikö sittenkään onnitella, jos siellä tapulissa ei oo kaikki lepakot kotona...?)

  Kiitos joka tapauksessa siitä naurusta, minkä tämä postaus sai minussa aikaiseksi! :)

  VastaaPoista
 7. Cioccolata, pyh, kateellisten panettelua moisen vaihtoehdon ajattelukin :)


  --------------

  Noomi, sun logiikkasihan on suorastaan pettämätön!! Koska kuvailet aiemmin seksin tärkeyttä kaakeleiden veroiseksi niin sen "looginen" jatkohan on tietysti se että solvaat sekä minua että koko miessukupuolta koiraksi:) Etkä edes miksi tahansa komeaksi Lassieksi vaan vielä valeraskaana olevaksi eli pulleaksi ja pikkaisen pimeäksi haukuksi :)

  Ei sikäli, neiti konitohtorihan saattaa olla aivan oikeassa, toivottavasti en nyt sentään
  ainakaan kovin isoja ja turvonneita tissejä onnistu itselleni tämän myötä psyykkaamaan, se kun olisi jo hieman noloa. Toisaalta olisipahan ainakin paljon iloa ja puuhattavaa yksinäisiin iltoihin :)

  Koirat - miehet -räyh - doggystyle - lapsia, tän logiikan sensijaan pystyy jo putkiaivokin hahmottamaan helposti :)


  -------------------

  Norppa, kiitos ja kiitos :) Vaikka vintti olisikin pikkaisen pimeänä niin ei se ilouutista miksikään muuta :)

  VastaaPoista
 8. I know I know - mun logiikka on todellakin pettämätöntä! Vähän mua nauratti toi sun kommentti:):):) Ja mun täytyy myöntää, että noi itse psyykatut isot tissit ois kieltämättä jo vähintäänkin pelottavat. Mutta hei toisaalta, ainakin voisit yrittää tehdä siitä jonkun miljoonabisneksen kirjoittamalla oppaita naisille siitä, kuinka jokainen voi saada isommat luomudaisarit itsesuggestion avulla.

  Rahaa tulisi ovista ja ikkunoista:) Ajattele mikä tilaisuus!

  VastaaPoista
 9. En tahdo negata mutta taidan ehkä silti vielä tässävaiheessa pitää päivätyöni, ihan kaiken varalta :)

  VastaaPoista