torstai 5. elokuuta 2010

Sama tarina

Meinasin että pitääkö varottaa negailusta mutta ei tästä nyt sitten niin negaaminen tullutkaan :)

Ihan kuin Oliver olisi jotenkin äkäinen, eiiiiii suinkaan, ei kun ei tai siis joo Oliver on tänään äkäinen elämälle tai tarkemmin sille että elämä ei ole reilua, hyvyyttä ja hyväntahtoisuutta ei palkita, karman olemassaolo ei tunnu olevan mitenkään varmaa vaan päinvastoin esim tässä yksi päivä kuulin eräästä ihmisestä joka on jo ennestään saanut saavikaupalla takaiskuja ja nyt oli tullut vielä lisää ja siis hyvin vakavia sellaisia. Ja kyseessä on siis yksi kilteimpiä ihmisiä joita olen maailmassa tavannut.

Samaanaikaan tiedän useammankin noh vastakkaisen eli suomeksi ilkeän siis oikeasti toisia huonosti kohtelevan ihmisen ja tuleeko heille takaiskuja, tapahtuuko oikeastaan mitään pahaa koskaan, ei vaan ihan kuin suojelusenkelit pitävät huolen että saavat elää ja olla kuin herran kukkarossa ja onni senkun suosii. Se suututtaa, se suuttuttaa oikeastaan niin paljon että jos alkaa ajattelemaan menee ärtymys katosta läpi.

Lähtee murisemaan murrrrrrr sänkyynsä, jos huomenna vaikka nousisi oikealla jalalla.

Päivän mietelauseena:
Jokainen päivä kun karma ei toteudu, rakkaus ja hyvyys häviävät ja maailma on paha ja hyvin surullinen paikka.

Edit: Käännös olotilassa!! Ai mitä ihmettä nyt tapahtui, no sain juuri äsken tältä nykyiseltä tapailujutulta tekstarin tai oikeammin facebook viestin joka oli negaamista niin arvatkaas mitä tein, vastasin siihen ihan super super positiivisesti (ei siis mitään rakkaus tai tykkäys juttuja vaan ihan vaan yleistä auringonpaistetta sinulle juttua) ja tuli niiiiiiiiiin hyvä fiilis kun pystyi vastaamaan negatiivisuuteen positiivisuudella! Hah haa, tiedän etten taatusti ole tehnyt mitään joka ko juttua aiheuttaisi joten siinähän negaa ihan keskenään, en suostu lähtemään mukaan en vaikka miten provosoisi.

Naapureiden iloksi olen luukuttanut tätä nyt hmm itunesin mukaan 18krt putkeen :) hyvä ja tavallaan hassu kappale kun sanoituksista huolimatta on kuitenkin mielestäni jotenkin niin energinen että se tavallaan tekee ko veisusta iloisen.

Edit2: langattoman näppiksen pattereita ei suinkaan kannata vaihtaa vaikka joutuu pitämään tukiasemaa fyysisesti kiinni näppiksessä jotta edes puolet painalluksista tunnistautuvat.

Edit3: Tutun ihmisen puolesta olen kyllä oikeasti edelleen pahoillani ja toivon koko sydämestäni että asiat saisivat toisen käänteen.

2 kommenttia:

 1. Minun mottoni on, että mitään kirkkaampaa kruunua ei ole olemassa... ja se kärsiminen mitään hyödytä, eikä sitä kukaan edes huomaa ;).

  VastaaPoista
 2. Hmmm niin jaa, siis missä mielessä ei ole? tai siis eihän useita asioita ehkä tehdä muun kuin niiden itsensä vuoksi. Hyvää tehdään siksi että se on oikein, ei siksi että siitä saisi jotain.

  Vaikka kirkkaampaa kruunua ei olisi olemassa niin oikeudenmukaisuus, hyvyys jnejne ovat.

  Kärsimisestä ei liene hyötyä mutta aina se ei ole valinta, on turhasta ruikuttamista, on asiasta itkemistä ja sitten on niitä asioita jotka pyyhkivät itselle sattuessa hymyn vähän jokaisen korvilta. Toisaalta ajoittainen "ei liian syvälle" menevä synkistely on minusta myös lähinnä tervettä.

  Hmmm ymmärsinköhän kommenttisi ihan päin honkia :)

  VastaaPoista