torstai 26. elokuuta 2010

Miesten hanurit

Haa sainpas huomionne :) Mutta päivän vakavaan aiheeseen eli minne ne ovat kadonneet? koska kyllä miehilläkin aiemmin sellainen oli? Ei toki sellaista kuin useimmilla tytöillä mutta takamus kuitenkin. Nyt ne ovat ilmeisesti sitten kadonneet kuin tuhka tuuleen ja sellaista ei sitten enää kuuluisi olla tai kuuluu vähemmistöön.

Ai olenko minä tullut ulos kaapista vai kenties enemmän tai vähemmän humalassa :) ei, en itseasiassa kumpaakaan vaan antakaas kun kerron:

Olipa kerran Oliver joka tykkäsi ostaa miltei kaiken mahdollisen verkon kautta, osin siksi että ei miehenä pidä erityisemmin vaatekaupoissa pyörimisestä ja osin siksi että esim 160euron kengät maksavat verkossa 65eur toimituskuluineen (ja se nyt on vain tyhmää jnejne).

Yksi tuote jonka Oliver sitten tässä männäviikolla osti oli taas vaihteeksi farkut ja vaikka Oliver oli kokemuksesta oppinut että jos haluaa että jalat ja takamuskin mahtuu niin hänen pitää ostaa ainakin tuuman isommat kuin olisi muuten&vyötäröltä tarpeen, niin pieleen meni silti.

Ryökäleet olivat poistaneet tästäkin mallista sen pienenkin bebanteenille (myös loistotuote mutta ei siitä tälläkertaa) tarkoitetun leikkauksen ja byysat jotka ovat vyötäröstä ja pituudeltaan täysin sopivat ovatkin jaloista ja pyllystä ja koko yläosasta vyötäröä lukuunottamatta niin piukat että äänikin muuttuu sopraanoksi ne jalassa.

Yrittääkö Oliver nyt siis kertoa että hänellä on harvinaisen iso takamus? Ei, kiitos kysymästä, vaan Oliverilla on ihan normaalin kokoinen takamus, sellainen kuin muillakin oli ennen pleikkarin syrjäytettyä live liikkumisen, sellainen joka tulee jos luistelee talvisin tai tekee kyykkyä edes joskus. Ongelma on vain se että ilmeisesti farkkuvalmistajan mielestä ko lajit eivät enää kuulu miehen elämään vaan nykyisin selän ja jalkojen välimaaston pitäisi olla kuin viivottimella vedetty.

Ok myönnän, on olemassa malleja kuten tämä jonka omistankin (lähinnä relaxed fit tai vähintäänkin straight cut) jotka käyvät ihan "oikeassa" koossa mutta jos yhden valmistajan 20mallista voi valita kolmet ja muiden kanssa täytyy pitää vyötä niin jotain on pielessä.

Oliver, vaadimme farkkuihin tilaa takamukselle (vftt) ry, Washington.

--
Päivän videoon, nyt täytyy myöntää että en ole varma olenko linkittänyt tämän, siis olen linkittänyt ko yhtyeen yhden toisen laulun mutta tästä en ole varma. Minulla oli joskus lista johon kirjoitin kaikki ylös mutta enköhän kadottanut sen jonnekkin, täytynee viikonlopun aikana käydä kaikki postaukset läpi ja kirjoittaa ylös. Olisi muutenkin hauskaa katsoa mitä on tullut linkitettyä eniten (itse veikkaan Apulantaa, Mobyä ja Green dayta koska vaikka viimeaikoina on tullutkin enemmän noita lounge yms.. kappaleita niin ne ovat miltei aina eri esittäjiltä) Jokatapauksessa, yksi niitä vanhempia hmm "rock" yhtyeitä jotka olen löytänyt vasta ihan parivuotta sitten jostain syystä.Edit, joskus sitä vaan kirjoittaa mitä mieleen tulee ja lopulta sitten vasta muutama tunti julkaisun jälkeen lukee että mistäs sitä höpisikään :) Noh itseään ei saa ottaa liian vakavasti :)

Edit2 video vaihdettu toiseen ko yhtyeen kappaleeseen samalta levyltä

3 kommenttia:

 1. Hei, en ole pitkään aikaan (kai) käynyt lukemassa mitään, täällähän oli älyttömän paljon uutta tekstiä. Kivaa!

  Tähän meikäläistä naurattaneeseen kirjoitukseen voisin kommentoida, että vaikka en tähän sinun ongelmaan pystykään samaistumaan (siipat ovat järjestään aina olleet kovin pienipyllyisiä ja isopeukaloisia pleikkarinpelaajia), niin naisten housuissa on kyllä minun kokemuksen perusteella sama ongelma. Jos on takamusta, mutta ei ole muuten päärynä, niin ei kyllä löydy istuvia farkkuja mistään. Tai sitten joutuu änkemään "afronaisen" takamuksensa väkisin liian kireisiin housuihin = huomattava epämukavuusaste. :D

  VastaaPoista
 2. No hei, juu huomasin blogisi päivitystahdista että tyyppi oli ilm ollut lomailemassakin aikasta pitkään :) ja juu en epäile etteikö naisilla olisi vielä 10krt vaikeampaa ainakin mitä olen käsittänyt. Toisaalta teillä nyt edes on ulkonällisesti ok se että vetää ne ylikireät päällensä tai siis juu, kyllähän miehenäkin hymyjä sillätavalla saa mutta vain vähän eri syystä :)

  VastaaPoista
 3. Itse olen ihmetellyt aivan samaa ongelmaa. Tosin minun ongelmani ei ole peppu, vaan se vyötärö. Kuinka voi olla, että jalkaan menee samat vanhat housut kuin viimeiset kymmenen vuotta, mutta jos menet ostamaan tuliteriä housuja, on otettava useimmiten jopa kaksi kokoa suuremmat pökät että menee napit kiinni?

  En ymmärrä. Mutta varmuuden vuoksi skippaan pari suklaalevyä.

  VastaaPoista