lauantai 31. heinäkuuta 2010

Te olette niiiiin ulkonäkökeskeisiä

Ai ketkä te, no tytöt, ai kaikkiko, no hyvin useat, minne on jäänyt se että tuon pojan karisma yms hehkuu jnejne mutta ei, ostapa uusi valkoinen slimfit paita niin yhdessä päivässä saat huomiota enemmän kuin koko aiempana kuukautena yhteensä. Että ihan sitä vaan että muistetaan sitten kun arvostellaan miehiä avonaisten kaula-aukkojen tai lyhyiden hameiden huomioimisesta. nih :)


Vähän vaihtelua ainaiseen rokin renkutukseen, pidin tästä kappaleesta ja sen eri remix versioista hyvin paljon kun se tuli. Yksi niitä veisuja jotka sopivat täydellisesti tunnelmaan kun ajat joko itse tai taksin kyydissä yöllä jossain etelähkössä sijaitsevan maan moottoritiellä meren siintäessä siellä jossain sivulla. Ai tuleeko useinkin ajeltua yöllä etelässä motarilla, no ei mutta on joskus tullut ja ko mielikuvat kun jäävät päähän niin siinä sitä ollaan.

9 kommenttia:

 1. No totta kai se "hyvännäköinen" mies saa enemmän huomiota kuin ei se niin hyvännäköinen. Pukeutumisellakin voi vaikuttaa aika pitkälti. Kyse onkin siitä, et osaa soveltaa tätä tietoa. Kun haluaa huomiota niin pukeutuu sen mukaisesti ja kun ei niin... Sillai mä ainakin teen.

  Täytyy myös muistaa, että ilman vaatteita ihmiset ovat tietyllä tapaa paljon samannäköisempiä kuin vaatteiden kanssa. Vaatteilla voi peittää ja paljastaa...

  Joo et niin... hukkasin ajatuksen jonnekin :D Ei aivot toimi aamutuimaan huonosti nukutun yön jälkeen.

  VastaaPoista
 2. No siis juu toki sinäänsä mutta on se silti minusta jotenkin hmmmm kummaa miten pienistä asioista sekin tuntuu olevan kiinni tai siis että joo ymmärtäisi jos kyse olisi vastakohdista eli ei välittänyt vähääkään ja suurinpiirtein peseytynyt viikkoon vs uusissa istuvissa vaatteissa mutta ei, yksi tavallinen paita vs saman mallinen paita toisessa värissä ja huomion kasvu on +2000%.

  Ilman vaatteita, hmm no jaa tai siis juu keskimäärin joo.

  Ajatus tässä kulje itse kullakaan, oli nukkunut tai ei :)

  VastaaPoista
 3. Heh, valkonen värihän katos vetää kärpäsiä puoleensä näin kesällä.

  Joo, tiedän kuiva vitsi :)

  -c

  VastaaPoista
 4. No hei... ihan sama juttu... on se kumma miten miehet kiinnittää enemmän huomiota jos hame on 10 senttiä lyhyempi tai paita muuttukin topiksi :D Ehkä naiset on vaan enemmän värien perään ja miehet... no johonkin muuhun :D

  VastaaPoista
 5. c, mikä sussa ja noissa kärpäsissä oikein on :)

  --

  Neiti H, juu olet tavallaan oikeassa mutta eikö tässä pitänyt olla se sukupuolten ero ainakin joidenkin mielestä :) Vakavasti puhuen vaikka myönnän itsekkin miehenä esim huomaavani toisen sukupuolen hmmm "vartalon kohtia" niin silti karisma,se miten toinen liikkuu, miten hän elehtii, miten hän katsoo, puhuu jne herättävät ihan eritasoisen kiinnostuksen kun esim pelkkä toppi (nämähän ei tietysti ole toisiaan poissulkevia juttuja mitenkään :)

  VastaaPoista
 6. No mut hei... aattele, et se Lady Karisma on pukeutunut siihen toppiin jne... ni onhan se ne juma paljon sytyttävämpi tapaus, kun jos tää Lady Karisma ois pukeutunu varsin arkisesti/tavallisesti.

  Tavallaan on totta, että jos on tarpeeksi karismaa ja ns. lava säteilyä, niin ihan sama vaikka vetäisi säkin päälleen. Mut toi tarkottaa vaan sitä et se karisma ei häviä, koska se on sisästä, mutta se ulkonäkö/pukeutuminen jne. voivat korostaa sitä karsimaa enemmän kun se pukeutuminen on tietynlaista.

  Vaatetus on osa sitä miten ihminen ilmaisee itseään, oikeastaan todella iso osa. Me luemme toisistamme myös paljon lukemalla juusi sitä vaatetusta. Sen takia kaikenmaailman nopeat muuttumisleikit ovat jänniä, kun usein lopputulos on se, että se ihmisen "karisma" tms. ei vastaakaan oikein vielä sitä uutta ulkonäköä/muotoa. Vaatteissa on toki se hieno puoli, että niillä voi leikkiä. Voin muuttaa itseäni, viestittää erilaisia asioita, kokeilla ja tätä kautta kasvattaa/muuttaa omaa minäkuvaa.

  Ps. Mä en kyllä huomauttele miehille siitä et ne tsekkailee Neiti Minihametta ja Rouva Toppia... miksi pitäisikään. Se on sitten eri asia jos se menee tiirailua pidemmällä... sanalliseksi vertailuksi, sanallisiksi kommenteiksi jne...

  Jeps... :)

  VastaaPoista
 7. No siis joo tavallaan riippuen mihin se toinen Lady Karisma on pukeutunut :) Siis kun minusta esim tyyliin farkut ja toppi nyt on arkinen asuste ja jos hän on viehättävä niin ei hän muutu viehättävämmäksi riippuen siitä onko hän sitten farkuissa ja topissa vs minihameessa. Lähinnä siis sitä että hameen pituudella/lyhyydellä ei pysty kompensoimaan puuttuvaa karismaa mitenkään paitsi ehkä yhden katseen verran.

  Toisaalta siihen säkkiin pukeutumalla taas viestittää totaalista välinpitämättömyyttä ulkoista viehättävyyttä kohtaan joka taas voi olla turn off.

  Toisaalta tässä on nyt ehkä pieni ero siinäkin millaisesta kiinnostuksen heräämisestä puhutaan eli vaikka toki se minimini asuste kääntääkin katseen ehkä todennäköisemmin ihan jo huomioarvoltaan niin siitä on kuitenkin pitkä matka siihen tunteeseen kun huippaa kun on niin viehättävä tyyppi ja se tunne sitten taas tulee tai on tulematta riippumatta (toki rajansa kaikella) pukeutumisesta :)

  Tuohon huomautteluun niin onkohan siitä nyt ab vuosi kun jossain lehdessä toimittaja teki testin jossa matkusti hississä ilmsesti hyvin avonaisessa paidassa ja push upeissa ja yllätys yllätys jokainen mies oli tavalla tai toisella vähintään vilkaissut, mikä yllätys! en olisi koskaan arvannut! Juttu oli kuitenkin kirjoitettu sävyyn jossa miehet ainakin hieman dumattiin tästä ihan kuin se tosiaan olisi ollut joku yllätys. Käytöstavat on tietty asia erikseen.

  Edit/asiasta toiseen/ot, huimaa, rupesin tuossa miettimään ja siinä missä 10v sitten ehkä olisi valinnut tyttö farkuissa ja topissa vs tyttö minihameessa ehkä kuitenkin sen minihameessa niin nykyisin kyllä todnäk toisinpäin.

  VastaaPoista
 8. Joo naiset on hassuja en vieläkään ymmärrä niitä :D Siis ne haluaa et miehet katsoo niitä ja sit ku miehet katsoo ni miehet on jotenkin pervetikkoja ja ajattelevat vaan seksiä. Naisilla on tuolla pääkopassa jotain vinksallaan. Miehet saa katsoa rakastuneesti ja lievästi ihaillen, mutta säädyllisesti. Säädyttömästikin saa katsoa mies, joka on naisen itsensä mielestä mukavannäköinen. Mut auta armias jos joku vanha rähjäinen kadunmies katsoo säädyttömästi niin nainen kokee sen epämiellyttävänä. Siis eihän tää nyt voi mennä näin... ne miehet on miehiä, katsomatta ikään, kokoon, ulkonäköön tai lompakon paksuuteen.

  Eikä katsomisessa ole mitään pahaa. Itse olen oppinnut ottamaan sen tietynlaisena imarteluna jos mies katsoo minua, oli hän sitten millainen tahansa. Harvoin tosin huomaan katseita... mutta joo.

  Toisaalta jotkin tutkimukset väittää, et naiset katselee ihan yhtä paljon... he vaan osaavat tehdä sen paremmin huomaamatta, johtuen naisten ja miesten erilaisita näköön liittyvistä eroista.

  Menee taas vähä liian analyyttiseksi :)

  Itseasiassa... siis ulkonäöllä on silloin merkitystä kun ei ole vielä tutustunut muuten ihmiseen. Aloin vaan miettiä, että mitä se sitten kertoo niistä ihmisistä joille se toisen ulkonäkö merkitsee paljon siinäkin vaiheessa vaikka olisi tunnettu jo kauan... eli ts. esim. kaveri sanoisi "En mä voi enää liikkua sun kanssa ku sä oot ton näkönen...". Lievempänä tällaisiakin ihmisiä löytyy. Joo mmm... heille se toisen ulkonäkö, siis hyvä ulkonäkö on sitten jonkinlainen status joka ikään kuin korottaa siis silloin myös omaa statusta muiden silmissä tyyliin "Kattokaa mulla on näin hyvännäköisiä (ja menestyneitä) ystäviä jne... et munki täytyy olla samanlainen."

  Ai jai... harmi et ne Eeva ja Aatami mokas siellä paratiisissa, ei ois vaatteita ja ei ois tällasii ongelmii :D

  VastaaPoista
 9. Tuota en kanssa käsitä että miten jonkun katse (siis sellainen ohimenevä eikä ns suora jatkuva tuijotus) voi häiritä tai siis kun ei minua miehenä häiritse pätkääkään vaikka mitkä pulimummot tai muut katsovat, miksi ihmeessä häiritsisi.

  Luulen tosin (täysin mutua) että useimmilla jotka ko jutusta vetävät herneen nekkuun itsetunto yms on muutenkin vielä vähän hakusessa.


  Ulkonäön tärkeydestä, niin no siis toista ihmistä kumppaniehdokkaana täytyy pitää viehättävänä myös ulkoisesti mutta mistä se itse kullekkin muodostuu on toinen juttu, vaatetus joo mutta vain tiettyyn rajaan saakka. Ystävän kohdalla ko juttu ei tietenkään päde (ei minun täydy pitää ystäviäni ulkoisesti viehättävinä, miksi ihmeessä täytyisikään, hehän ovat herranisä ystäviäni, hienoimpia ja mahtavimpia ihmisiä maailmassa).

  En osaa oikein edes kuvitella miten jonkun kanssa ei voisi liikkua jos hän on tietyn näköinen...hmm no ok ehkä jos esim tarvitsisi avecin jonnekkin duunijuhliin tai vastaavaan tilaisuuteen niin silloin voisi toivoa tietynlaista pukeutumista yms mutta muuten, öö ei, jos joku on ystäväni niin pukeutukoon vaikka kaislahameeseen ja karvahattuun jossa on kulkuset, ei voisi vähempää häiritä.

  VastaaPoista