sunnuntai 29. elokuuta 2010

Tehän sen valinnan teette

On jokseenkin aina niin hassua kun lukee esim kirjoituksia joissa poijat kyselevät joko toisiltaan tai sitten tytöiltä että kuinka random nainen isketään vaikka ravintolasta yms..sitten jos alkaa miettimään tuota juttua niin siihenhän ei ole kuin yksi vastaus, ei mitenkään.

Oikeastihan se menee niin että me, me nojaillaan tai tehdään sitten mitä tehdäänkin ja tytöt valitsevat. Vaikka näennäisesti me tehdäänkin usein sitten se aloite eli mennään juttelemaan yms niin todellisuudessa poislukien hyvin harvat ihmiset, tilanteet tai illat, mehän tehdään se vasta siinä vaiheessa kun joko selvä tai selvääkin selvämpi pyyntö & kutsu siihen on annettu.

Yksi katse, aivoihin merkintä- seuraa tilannetta. Toinen katse - aivoihin toinen merkintä, nyt jo kannattaa harkita sitä liikkumista tai suunavaamista koska kolmatta katsetta ei välttämättä tule. Kolmas katse - nyt joko menet tai et jos et ole kiinnostunut mutta tämä on mahdollisesti ns viimeinen kuulutus ja jos et pikkuhiljaa ala liikkumaan niin ohi meni.

Minulle on esim eräs kaveri kommentoinut että mikä siinä on Oliver kun jos sinä menet joskus juttelemaan jollekkin niin se vaikuttaa menevän hyvin tavalla tai toisella. Syyksi voi tietysti veikata ihan mitä vaan mutta todellisuudessa oikeita syitä ei ole kuin 2 a siitä että minä olen ehkä 5krt aikuisiällä menemällä mennyt (eli samassa pöydässä istumista yms ei lasketa tähän) juttelemaan vieralle tytölle ns lähempää tuttavuutta merkityksessä ilman että olen saanut siihen "kiinnostunut" signaalia ensiksi.(noista todnäk ainakin 3 on päätynyt fail kategoriaan)

b jos olen mennyt noiden 5 kerran ulkopuolelle niin silloin olen mennyt puhumaan ns "niitä näitä" vailla mitään tarkoitusperää ja harva torjuu ns jutunheittoa koska noh, miksi torjuisikaan.

Itseasiassa nyt kun mietin niin ne miespuoliset henkilöt jotka eniten tuttavapiiristä ovat ns touhunneet ovat kaikki tuota b kategoriaa eli höpöttävät kaikille, helppo tutustua ns muuten vain - helppo sitten tutustua lähemmin. Ei ahdistusta, ei repliikkejä vaan yleistä huonojen tai parempien juttujen höpinää.Minä pidän noista ns soidinmenoista aikasta paljon, kerrassaan jotenkin hauskaa ja huvittavaa kunhan niitä ei missäänvaiheessa ota liian vakavasti. Mitä hienovaraisempia signaaleja ja mitä pidemmälle molempien pokka pitää myös loppuvaiheessa vaikka molempien tekisi jo tyyliin mieli repiä vaatteet toistensa päältä, niin sitä jotenkin hauskempaa. Eikä sen täydy useimmiten edes johtaa mihinkään vaan ihan ko leikki itsessään on hauskaa.

Tänään esim samalle kuntosalille tuli yksi tyttö, hmm ehkä minua noin 2-5 vuotta nuorempi, ihan nätti, tummahiuksinen, aika pieni, mutta siis asiaan niin jo kun hän tuli pukkarista tuli tuo eka joskin hyvin nopea katse. Koska kyseessä on paikka jossa ihmiset eivät yleensä katsele toisiaan juurikaan niin aivoihin rekisteröityi kuitenkin ensimmäinen viiva, bingg.

Vähän ajan päästä ko ihminen tulee viereiseen laitteeseen (tämähän voi hyvinkin olla vielä puhdasta sattumaa) mutta koska ensimmäinen katse oli tullut, niin aivoihin toinen pieni merkintä..bingg

Olin jo miltei valmis itse mutta menin vielä venyttelemään roikkuen sellaisesta tangosta ja kyseinen ihminen kävelee ohitseni tarpeettoman läheltä, (joka jälleen saattaa olla puhdasta sattumaa) mutta koska 2 ensimmäistä juttua oli tapahtunut niin tästä nyt sitten kolmas, joskin jälleen epävarma merkintä..bingg

En tee klassista virhettä ja ala itse hakeutumaan hänen läheisyyteensä ja kun kuljen hänen ohitseen matkalla pukkariin niin vältän tietoisesti katsomasta hänen suuntaansa.

Virnuilen pukkarissa kuin vajaamielinen koska tiedän todennäköisesti ohittavani hänet vielä kerran kun poistun ja mietin että tuleeko se toinen katsekontakti & neljäs merkintä joka tässätapauksessa olisi se ns merkitsevä.. Ja kun pikasuihkun jälkeen lähden, niin sieltähän se sitten tulee, nyt selkeä, viipyvä, hymyllä varustettu katsekontakti..bingg bingg ja biingg :)

Virnuilen koko matkan kotiin :)

Näenkö ko ihmistä enää koskaan, en tiedä, ehkä, ehkä en. Se ei ole tässä tilanteessa nyt olennnaista.

Oliver sydän flirttailu ja Oliver sydän soidinmenot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti