sunnuntai 22. elokuuta 2010

Kuten halusit

< avautuminen >
En nyt ihan taas ymmärrä kaikkea eli tarkemmin sanottuna tätä viimeisintä tapailujuttuani. Varoitin häntä moneen kertaan ennen kun sanoin heipat, tarjosin apua jos joku ahdistaa ja annoin 10-mahdollisuutta kääntää jutun kurssi. Sitten kun lopulta meni kiville, ei hän mitenkään vaivautunut edes laittamaan mitään varsinaista yritystä joka olisi osoittanut että häntä edes sen suuremmin kiinnostaa.

Nyt kuitenkin, hänen kaikista fb statuspäivityksistä päätellen (jos ihmistä ei haittaa niin hänellä ei ole silloin myöskään tarve korostaa sitä lukuisia kertoja julkisesti) asia kuitenkin kalvaa siellä mielen sopukoissa.

Siis mitä v%%%%%, noinko koville se sitten kuitenkin ottaa että joku ei katso pyllyilyä loputtomasti ja jos ottaa niin miksi ei tehnyt mitään asian eteen silloin kun siitä miljoonasti ja erittäin ystävällisesti huomautettiin.
En pyytänyt häntä seisomaan päällään vaan ainoastaan normaalia ystävällistä, huomioivaa ja kohteliasta käytöstä mutta ei, minua kohtaan piti pyllyillä ja nyt kun juttu meni kuten ihminen itse käsikirjoitti niin sitten poljetaan jalkaa virtuaalimaailmassa.

En minä nyt tuosta uniani menetä mutta olen aidosti vain hämmästynyt, juttu menee aivan kuten ihminen itse tekee ja hän ei silti ole tyytyväinen?


< /avautuminen >

Loungea

2 kommenttia:

  1. Heh, laitapa tämä postaus tai tämän postauksen sisältö hänelle postilla ja katso mitä vastaa. :) Sillähän tuo selviäisi, ja eipä sillä, minuakin kiinnostaisi vastaus.

    Lähinnä eniten ihmetyttää kuitenkin julkinen jalan polkeminen FB:ssä... Sitä ei minun järkeni ikinä ymmärrä. :)

    VastaaPoista
  2. Mietin tätä pitkään tuossa päivällä ja tulin itsekseni siihen tulokseen että taitaa olla ego joka siellä on ottanut osumaa ja nyt sitten haetaan huomiota ja todnäk toivotaan että minä kommentoisin jotain - jonka voisi sitten dissata tai torjua.

    En suostu :) ja eiköhän ko henkilö laita minulle ihan henkoht viestiä jos kyseessä on joku muu kuin ego kolhu.

    VastaaPoista