sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Tottakai tästä noustaan (illan toinen postaus)

Kyllä minä sen tiedän, toki tai siis no toista vaihtoehtoa ei kai ole mutta voihan hemmetti että on kyllä ollut nyt kohta kaksi vuotta ns paska tuuri koko %%%%%% ajan. Jos jotain hyvää tuleekin niin alle 2kk ja tulee rankaisu siitä niin että joko se viedään pois tai sitten tapahtuu jotain muuta vakavaa. Ja aina kyseessä on sellainen asia johon ei voi itse mitenkään vaikuttaa.

Jokatapauksessa ei tässä nyt köyttä olla rasvaamassa eikä katolle kiipeämässä mutta hemmetti soikoon että voisi tämä tuuri pikkuhiljaa kääntyä ja edes elämän perustukset (terveys, läheisten terveys, duuni ja parisuhde) pikkuhiljaa tulla kuntoon. Kun nuo perustukset ovat koko ajan keikkumassa se syö kaikki voimat niin totaalisesti.

Kyllä minä tiedän että tämä juttu jonnan kanssa ei esim todnäk johdu oikeasti mitenkään minusta mutta miksi hemmetissä minun pitää sitten tavata ja ihastua ko ihmiseen. Miksi, miksi en voinut elää elämääni normaalisti tietämättä hänestä, miksi minun elämääni tuodaan ihminen ja otetaan se sitten pois. Eikä kuka tahansa ihminen vaan ihminen jossa näen ja koen olevan potentiaalia olla mahdollisesti jopa the one.

Miksi. Julmaa pilaa?

6 kommenttia:

 1. Voi ei, toivotan sinulle jaksamista. Siunausta arkeesi ja ehkä asiasi järjestyvät nopeammin kuin uskotaan:) Tsemppiä, vaikka vituttaakin.

  VastaaPoista
 2. Höh. Elämä on kyllä helvetin epäoikeudenmukainen ja hyville tyypeille sattuu aina kaikista paskimmat jutut. Yritä jaksaa kaikesta huolimatta ja kyllä sä prinsessasi vielä löydät.

  VastaaPoista
 3. Mieluummin ihastun ja rakastun (turhankin) helposti, kuin jättäydyn näiden kaikkien tunteiden ulkopuolelle. Useammin poltan siipeni, mutta saan niin paljon enemmän vastineeksi.
  Älä anna kylmän maailman synkistää, vaan jatka edelleen haaveilua... Kyllä se maailma tulee vielä sinulle jotain hyvää anatamaan. Trust me, I know these things.. :)

  -Kiti

  VastaaPoista
 4. Eikö siis mitään toivoa ole? Sitten yritä vain nauttia kaikista ihanista muistoista joita oli ja jatka pää kylmänä eteenpäin. Olen varma, että lopuksi sinua onnistaa. Luota vain siihen. Me ollaan täällä lukemassa sun juttujasi ja tarjotaan tukemme ja olkapäämme jotta voit halutessasi itkeä siinä hetken, eikö vaan?

  "'Tis better to have loved and lost
  Than never to have loved at all."
  sanoi Tennyson runossaan jo 1800-luvulla. Et ole ainoa joka on ihastunut ja sitten pettynyt. Pahemminkin olisi voinut käydä.

  Voimia!

  VastaaPoista
 5. Oon myös niin pahoillani puolestasi. Kuten Prinsessa -77 jo sanoi, niin ihan kun parhaimmille tyypeille, jotka oikeasti ansaitsisi sen onnen, sattuu aina jotain kurjaa epäonnea. Ei ole reilua :(.

  Ymmärrän, että tällasen jälkeen voi olla vaikeaa luottaa enää mihinkään tai keneenkään. Mutta toivottavasti kaikki kääntyy kuitenkin parhain päin. Voimia ja jaksamista!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, kiitos. Siunaus osuu vähän korvaan mutta uskon sinun tarkoittavan sillä hyvää mitä ikänä se sinulle edustaakin joten Kiitos.

  -------------

  Prinsessa-77, kiitos. Toivoisin että oikeudenmukaisuus olisi yksi kohtalon ja sattuman peruste mutta mitä vanhemmaksi elää sen epätodennäköisemmältä se vaikuttaa.

  -------------

  Kiti, kiitos. Ja jos sinä kerran tiedät niin sitten :)

  -------------

  Chandrani, kiitos. En tiedä toivosta jonnan suhteen, ei se paljon epäilyksiä jättänyt. Sanoin kaiken mitä ihminen voi sanoa, tein kaiken mitä voin tehdä mutta jos toinen ei mistä syystä tahansa tartu käteeni vaikka sitä tarjoan niin...

  Luulen että itse olen mielummin kokematta tai ainakin olisin tässä tilanteessa ollut mielummin kokematta. Jotkut osaavat luopua helpommin, minulle se on aina hyvin vaikea asia varsinkin jos se on asia johon minulla ei ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa.

  -------------

  Heidi, kiitos. Jokainen pettymys vie luottamusta pois, jokainen epäonnistuminen kyynistää tavallaan väkisinkin. Silti uskon tuohon että vaikka se juna nyt tulikin, ja vaikka se tulee ehkä seuraavallakin kerralla niin eihän siinä ole vaihtoehtoa.

  VastaaPoista