tiistai 17. marraskuuta 2009

Tiedäthän

Yksi rasittavimmista jutuista sinkkuna olossa on se kuinka varatut ihmiset olettavat sinun tarkoittavan jotain mitä et tarkoita vain koska olet sinkku ja ystävällinen.

Ei, se että olen sinulle ystävällinen ei tarkoita että haluaisin housuihisi, ei se että sanon sinulle kohteliaisuuden ei tarkoita että haluaisin lähempää tuttavuutta, ei se että maksan laskun ei tarkoita että odotan tai haluan jatkoja.

Olin tuossa erään naispuolisen toisen kaupungin toimistolta kyläilemässä olevan työkaverin kanssa syömässä, oli kivaa ja tulimme hyvin juttuun. Kaikki meni hyvin ja minulle oli alusta alkaen hyvin selvää että käymme syömässä koska hän kaipasi illaksi seuraa ja niin, tulemme hyvin juttuun mutta ei mitään muuta.

Jokatapauksessa, lopuksi halasimme mikä sekin oli vain ja ainoastaan normaali ystävällinen ns heippa halaus mutta siinä missä normaali heippa halaus kestää noin 1.5sekunttia se kesti vain 0.5 koska hän vetäytyi pois aivan kuin alleviivatakseen että ei halua mitään enempää.

No hyvä, en minäkään halunnut, ei, en oikeasti halunnut jo ihan siitäkin syystä että hän on naimisissa jnejne mutta en muutenkaan, minusta hän on vain mukava ihminen ei muuta.

No takaisin asiaan niin tuollainen alleviivaus on minusta alentavaa, minä en pidä siitä. Minäkään en alleviivaa että en halua sinua muuta kuin kaverina joten ole kiltti äläkä sinäkään alleviivaa. Me molemmat tiedämme sen ja siitä ei pidä tehdä numeroa.

Onko Oliver kenties hieman herkkänä tänään, no en oikeastaan, en minä nyt mitään hernettä tuosta vetänyt kunhan tässä höpisen omiani tapani mukaan.

Nyt pikaisesti nukkumaan jos vaikka huomenna ei olisi ihan näin silmät ristissä väsymyksestä.


3 kommenttia:

  1. Toikin on rasittavaa kyllä...yhtä rasittavaa sinkkuna olemisessa on se että varatut kuvittelee että sut saa helposti sänkyyn. Etenkin työkaverit pikkujouluissa.

    VastaaPoista
  2. ..ja se on myös ärsyttävää, että kerran olet mukava jollekin tai saatat sanoa jopa jonkun kohtelijaisuuden (se paita oli tosissaan siisti!), niin miten voi olla, että seuraavassa hetkessä olet tämän urpon kanssa kahvilla..?

    VastaaPoista
  3. ? hmm kuka, missä, mikä paita? :)

    VastaaPoista