lauantai 25. heinäkuuta 2009

Minne

Sitä tänään menisi, eilen tuli ystävien seurassa kemutettua koko ilta joten väsymys hieman painaisi mutta ei nyt ensimmäistä loma lauantaita viitsi kotonakaan viettää joten jonnekkin sitä on mentävä. Jos vaikka löytyisi se oma unikaveri jonka kanssa voisi huomenna pusuttaa koko päivän ja illan ja yön ja aamun ja seuraavan päivän ja illan.

Eilen oli kyllä niin jotenkin kuivia ihmisiä paikassa jossa olin, täynnä tyttöjä ja poikia ja valehtelematta illan aikana en huomannut kenenkään hymyilevän saatikka juttelevan oman seurueensa ympärille. Viimeisen peliminuutin aikana muutama naispuolinen sitten teki aloitteen useamman kutsuvan katsekontaktin muodossa mutta pieni egoisti minussa oli sitä mieltä että jos ei aiemmin kiinnostanut niin pitäkööt tunkkinsa. Minä olen hyvä mies enkä mikä tahansa korvike joka pelitetään viimeminuutilla panokaveriksi :) (no hyvä on, oikeasti olin kuoleman väsynyt ja siksi oma sänky houkutteli enemmän kuin random humalainen yy juttu)
Taidan olla tulossa vanhaksi selvästi mutta yy jutut ei kyllä nykyisin oikein muutenkaan jaksa liiemmin kiinnostaa varsinkaan kun ne 99% tapauksista sisältävät sen että ollaan päissään.

2 kommenttia:

  1. Random yy-jutut ajattelin minäkin jättää tämän viikonloppusen kokemuksen perusteella ihan muille. Ei tuu ku paha mieli. Jos tahot lukea: www.kasvunkipu.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Hei Caffe, kiitos kommentista. Täytyypä perehtyä blogiisi :)

    VastaaPoista