tiistai 21. heinäkuuta 2009

Hip hurraa kuulun kohderyhmään

Ai mihin tälläkertaa, no nettiradion johon työkaveri antoi linkin, aivan selvästi useampikin kanava osuu ja uppoaa. Eihän tietenkään aivan täydellisesti mutta hyvin on valittu kappeleet :)
Ai linkki nop tuossa yksi vasemmasta valikosta valitsemaan. Nyt olen noita rock genren asemia käynyt lävitse ja niistä on löytynyt jo monta hyvää, huomenna täytyy alkaa selaamaan jos löytäisi uutta funkkia/groovea.
Uuuden musiikin löytäminen on aina niin sattumaa tavallaan että tosi hienoa että työpäivän aikana voi tuon avulla löytää vaikka mitä johon sitten perehtyä paremmin paremmalla ajalla.

Kyllä nyt kelpaa, kuulua kohderyhmään ja kaikkea, voiko tästä enää elo parantua :) Kyllä olen ollut tänään 14tuntia töissä ja sen alkaa huomaamaan, ilo on revittävä sieltä mistä sen saa :)

Muistinko kertoa että 3päivää lomaan :) ai muistin, no kerroinpahan uudestaan.

Ai niin, yksi tosi kumma juttu tuli mieleen, huomasin tänään että jos joku toinen on hermostunut niin minusta tulee tosi rauhallinen (ei toki jos ko henkilö on hermostunut minulle tai agressiivinen yms mutta muuten). Ihme vastareaktio, onneksi niin ei käy sentään toisinpäin, se se vasta olisikin veikeää kun muiden ollessa tosi rauhallisina alkaisi itsellä aina keittää välittömästi :)

Nyt on soitettu niin paljon rokkia että vaihteeksi takapuolen keikutukseen sopivampaa poppista

Hyvää yötä

3 kommenttia:

  1. Hei Oliver!
    Tekstejäsi oli ilo lueskella hiljaisen työpäivän lomassa. Kirjoitat hyvin ja välillä ihan asiaa. :) Harmillista, että firman tehokas tulimuuri bloggaa pois ”taustamusiikin” - tuntuu, että menetän puolet asian ytimestä.
    Ajattelin ensin jättäytyä puhtaasti taustalle seuraamaan / vakoilemaan (kyllä vain, blogisi lukeminen tuntuu osittain vakoilulta)tulevia käänteitä ja keskusteluja, mutta reiluuden nimissä ilmoitan, että tulen jatkossakin vähintään taustalta blogiasi lueskelemaan.
    Aurinkoisen kesäisiä lomapäiviä ja onnea metsästykseen!
    -Kiti

    VastaaPoista
  2. -Kiti, Hei ja kiitos. Musiikkivalinnat on juu ainakin itselle kovin olennaisia mutta tiedä sitten miten hyvin ne aina itse juttuun liittyy :)

    Kiva että kommentoit, vaikka tietenkään ei ole mikään pakko kommentoida koskaan niin kommenttien saaminen on kuitenkin kovin mukavaa.

    Aurinkoista kesää myös sinulle!

    VastaaPoista
  3. Minussa on ihan sama piirre. Töissä/elämässä siitä on ollut paljon hyötyä kun pystyn toimimaan rauhallisesti siinä vaiheessakin muut säntäilee ympäriinsä ja menee paniiikkiin. Asiakaspalvelussa virastossa siitä oli eniten hyötyä, kun joka kolmas asiakas oli hermostunut jostain ja koitti purkaa sitä minuun.

    VastaaPoista