lauantai 18. heinäkuuta 2009

Huijausta

Tupakoinnin lopettamisesta tulee hyvä olo, just, hengitys on helpompaa, just no ehkä vähän kevyemmin menee rappuset, kunto kohenee, just. Hyvä on, on siitä seurannut hyviäkin asioita mutta kyllä noissa lopettamistarinoissa unohdetaan mainita hemmetin olennaisia seikkoja.

Ärtymys, kuka v%%%%

Maku ja hajuaistin parantuminen on aiheuttanut sen että siinä missä aiemmin harvemmin huomasi kenekään haisevan hielle tai muuten pahalle, nykykyisin vähän väliä on nenu mutrussa :)

Aineenvaihdunnan hidastuminen, niin kun tupakoivana diettasi oli tulosten saaminen ehkä tuplasti helpompaa, nyt saa painaa menemään kun aropupu ja silti farkut kiristää.

Flunssan oireet, tupakoivana köhiminen kuului arkeen, nyt kun kerran yskäisee alkaa heti miettimään että taitaa olla sikaflunssa tulossa

Tupakan himo, se piru vain jaksaa huudella useamman kerran viikossa tuossa olkapäällä että mene kioskille, osta aski ja polta vain yksi....just, taistelun kyllä voittaa mutta kiva kinata itsensä kanssa jatkuvasti.....Naapuriin tai siis melkein naapuriin on muuttanut uusi tyttö/nainen, se hymyilee minulle epäilyttävästi ainakun näen sen, taitaa juonia pahojaan tai muuten vain pitää minua huvittavan näköisenä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti