maanantai 13. heinäkuuta 2009

Miehet ja naiset ja tutustuminen

Minä en ole oikein koskaan välitänyt säännöistä tai varsinaisesta iskemismeiningistä yms, johtuen ehkä siitä että vastakkaiseen sukupuoleen tutustuminen ei ole sinäänsä koskaan minusta ollut hankalaa itsessään. Jos haluaa puhua jollekkin niin senkun menee puhumaan (tietysti lukee tilannetta etukäteen arvioiden onko ko ihmiselle juttelu a todnäk mitenkään toivottavaa vai haluaako ko ihminen mielummin olla rauhassa yms)

Luulenkin että etukäteen tilanteen lukeminen ja havannoiminen on tässä se olennainen asia ja ns suosion/onnistumisprosentin salaisuus. Toki kaikki, olemus, se onko itsellä hauskaa, yms vaikutttaa myöskin mutta luulen että ainakin nuorilla miehillä useimmiten ongelma on se että sensijaan että he höpöttäisivät vain ihan omana itsenään alkaa jonkinlainen roolin esitäminen ja kuvitelma siitä että jos en nyt ole jonkinlainen tulee torjutuksi.

Ei sikäli, kaikki vaikuttaa kaikkeen ja olikohan pari viikkoa sitten kun esim eräs miespuolinen kaverini minulle avautui että todellisuudessa ne/me keille esim puhelahjoja on siunaantunut ei voida tavallaan koskaan ymmärtää miehiä jotka eivät meinaa saada sanaa suustaan edes tuttavien seurassa. Sama asia pätee ulkonäköön yms yms.

Jokatapauksessa juttu mistä tämä nyt tuli mieleeni oli itseasiassa tuubista viime yönä kaivamani isänmaan toivojen pätkä, aivan hulvaton :)
Toinen video ihan vain aamun kunniaksi, nyt juoksujalkaa duuniin :) Mukavaa maanantaita!

4 kommenttia:

 1. Sitä samaa siullekin!

  Saisi vaan tuo sade laantua, että pääsisi kesänäytelmää katsomaan ja saisi sisältöä päivään..

  VastaaPoista
 2. Isänmaan toivot oli tosi hauska sarja. Tai no ainakin sen eka kausi sen jälkeen se muistaakseni muuttui vähän tylsemmäksi. Aika monilla miehillä tuntuu olevan joku etukäteen mietitty iskustrategia ja yleensä repliikitkin. Sitten ne menee hämilleen kun sanonkin jotain yllättävää. Sekin on huvittavaa jos joku koittaa leikkiä superitsevarmaa;)

  VastaaPoista
 3. Amy, mitä näytelmää menit katsoman jos saa udella? jos et halua paljastaa anonymiteetin häviämisen pelossa niin mistä se kertoi noin suurinpiirtein?

  -------------------------------

  Prinsessa-77, niin, minusta kaikki opetellut jutut on jotenkin....blaah tai siis toki jos juttu on esim hauska niin miksi ei mutta parhaiten omasta mielestäni toimii ihan tilanteessa eläminen.

  En tiedä, itse kun en tosiaankaan mieti etukäteen mitä nyt esim jollekkin tytölle ensiksi sanoisin, jotain mitä sattuu siinä hetkessä suusta tulemaan (ei kuitenkaan tuon videon repliikkejä onneksi :)

  VastaaPoista
 4. Yritykseksihän tuo vain jäikin.. Satoi koko päivän niin hirmuisesti.. Mutta lastenteatteri oli kyseessä, Aasin seikkailut näytelmä nimeltään :) Ensi viikolla uusi yritys!

  VastaaPoista