keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

100

Olisihan se ollut kovin mukavaa että tässä vaiheessa olisi voinut ilmoittaa rakkauden saapuneen satamaan ja olevansa sen kanssa onnensa kukkuloilla mutta koska arvoisa neiti on hieman hankalampi tapaus eikä viitsi tulla minun luokseni lukuisista pyynnöistä huolimatta niin olkoon tämä postaus omistettu edelleen mielikuvalle, unelle, haaveelle hänestä.

Toinen asia jonka haluan mainita on suuren suuri kiitos jokaiselle lukijalle ja jokaiselle joka on kommentoinut tai laittanut viestiä. Papukaijamerkin ja 10 pistttä ja kahvia ja pullaa ainakin haluaisin tarjota jokaiselle.
Kuten olen aiemmin maininnutkin ovat kaikki kommentit ja emailit erittäin tervetulleita.

Kolmas asia josta halusin tässä mainita on erilaiset hyväntekeväisyys jutut, suosittelen olkoon kyse sitten arkipäivän auttamisesta tai rahallisesta avustamisesta. Jokainen oman mielenkiintonsa ja sydämensä mukaan. Menisi jotenkin hmm omituiseksi laittaa linkkejä joten eiköhän jokainen löydä esim lahjoitustulit googlettamalla jos huvittaa.

Tiedän ettei kolmas kohta liity tavallaan mitenkään sadanteen postiin mutta näin hyväntilaisuuden mainita ko asiasta niin....

3 kommenttia:

  1. Kyllä se sieltä joku päivä ihan yllättäen löytyykin! Sitten kun vähiten odottaa ja niin edelleen :)

    VastaaPoista
  2. Vau, jo 100 täys, vähänkö hienoa :)
    Ja Amya komppaakseni, kyllä se rakkaus sieltä vielä vastaan tulee, ihan varmasti, vaikka se odotuttaakin :)

    -c

    VastaaPoista