torstai 9. heinäkuuta 2009

Kahdeksan

Hyvin ne meni, ai mitkä, no ne kokoukset. Uusi johtaja osoittautui kohtuu mukavaksi kaveriksi. En mennyt bändipaidassa vaikka se muutaman oluen ottaneena tuntuikin hyvältä idealta :)

Yhden ex tapailujutun kanssa olen taas ollut jonkiverran yhteydessä mutta mutta luulen että itse tapaamista ei ehkä kannata toteuttaa, ei siksi etteikö kyseessä olisi kiva ihminen, ei siksi etteikö meillä varmasti olisi kivaa yhdessä vaan vaan. Noh minä olin se jonka takia juttu ei silloin aikoinaan jatkunut ja ei ne asiat ole minnekkään hävinnyt, tosi kiva ihminen mutta kun ei tunnu silti täysin oikealta ja ei tule niitä suurempia tunteita tai ikävää niin pitää vain hyväksyä että ei niin ei.

Asiasta toiseen, blogistan näyttää hiljentyneen täysin, kaikki onnekkaat lienee lomalla tai ainakin ulkoilemassa iltaisin. Kohta onneksi itsekkin (tai olen minä nyt sentään ulkoilemassa iltaisin ollutkin).

Nyt nukkumaan kiireen vilkkaa

6 kommenttia:

 1. Minä en ole ainakaan kadonnut mihinkään. Helvetillinen viikko on vaan ollut joten en oo jaksanut kommentoida. Bändipaita olisi ollut ihan hyvä veto muuten mutta ei ehkä ekaa kertaa uutta pomoa tavatessa. Kiva että palaverit meni hyvin ja että laukutkin on jo pakattu valmiiksi;)

  VastaaPoista
 2. Oho, olipas ylläri löytää tällainen blogi. Positiivista, että mies on tositarkoituksella liikenteessä. Toivotaan, että löydät pian prinsessasi! =)

  VastaaPoista
 3. Prinsessa-77 - Kurjaa että on ollut huono viikko, jotain suurempaakin tapahtunut vai muuten vain?

  -------------------------------
  Chi - Kiitos ja kumarrus :)

  VastaaPoista
 4. Kaikkea kurjaa;( Arsyttävää että kaikki sattuu aina samaan aikaan. Mä tahtoisin kyllä tylsän ja tavallisen elämän ja olla nainen jolle ei koskaan tapahdu mitäään. Mä voin kertoa sitten hihhuloinnin lomassa kaiken.

  VastaaPoista
 5. Tuo on muuten jännää, siinä missä ainakin itse aiemmin haaveilin paljon menevämmästä elämästä niin kykyisin olisi hyvin tyytyväinen sellaiseen rauhalliseen onnelliseen hyvään elämään.

  VastaaPoista
 6. Samaa mäkin haluisin. Jännää miten haaveet muuttuu vaikken mä ole itse kauhean paljoa muuttunut.

  VastaaPoista