torstai 9. huhtikuuta 2009

Tupakoinnin lopetus

Tulen kotiin, istun, luen, menen jonnekkin ulos, tulen kotiin, istun, luen, menen nukkumaan, menen töihin, tulen kotiin, istun, syön, luen, menen ulos tekemään jotain ,tulen kotiin, pesen pyykkiä, syön, menen nukkumaan.

Huomaan että minua ärsyttää kanssaihmisissä ehdottomasti eniten ne piirteet joista tunnistan itseni tai itseni 10v sitten. Huomaan että suhtaudun osaan ihmisistä salaa hieman ylimielisesti(salaa tarkoittaa sitä että en toki ole juntti/idiootti ja näytä sitä niille vaan ihan itsekseni suhtaudun). Huomaan että minun pitäisi nukkua mutta kun ei nukuta.

Lopetin taas tupakoinnin, kyllä lopullisesti taas vaihteeksi.
Jos olenkin tulevaisuudessa kärttyisä peräkammarin poika niin ainakaan en halua olla kärttyisä peräkammarinpoika jolla on keuhkosyöpä. On uskomatonta miten ko ajatus alkaa ahdistamaan sillä sekunnilla 100krt enemmän kun lopettaa savustamisen, tupakoivana se vain käväisee mielessä mutta katoaa pikaisesti.

Se tyttö jolle viestittelin on kyllä ehkä maailman vaikein saada treffeille, pitäkööt tunkkinsa. Minä ehdotan kahvittelua ja vastaukseksi tulee epämääräistä ehdotusta tulevista tapahtumista.
Yksi kaverini ehdotti että ehkä se haluaa olla kaveri, otin sen vittuiluna. Ai miksikö, no siksi että vaikka noin puolet kaikista kavereista ja lähimmistä ystävistä on tyttöpuolisia en silti ole enkä halua olla uusille tuttavuuksille se mies jonka kanssa ollaan vaan kavereita vaan se jonka läsnäollessa ne pöksyt kostuu.

Väitän myöskin että yhden humalaisen illan/ensikohtaamisen perusteella minusta ei mitenkään voi selvitä ne puolet ja piirteet joiden kanssa halutaan olla vain kaveri vaan joko se lämpö lähtee nousemaan tai sitten ei mutta blaah vaihtoehtoa ei ole olemassa.


Koska postauksessa ei ole vielä tarpeeksi päheilyä :) niin tunnelmaan sopiva video :)

5 kommenttia:

  1. Onnittelut tupakoinnin lopettamisesta!
    Ja ikävä kuulla, että meissä naisissakin on tommosia! Itse kun en harr. naisia, vain miehiä niin miehissä on tuota vikaa ja pahasti! :(

    VastaaPoista
  2. Kovin korpeaa :)

    Hyvä et lopetit tupakoinnin, se onkin aika paskaa hommaa, haiseekin yöksille. Joten tsemiä vaan siihen lopullisuuteen :)

    Ja totta, kyllä se eka tapaamisessa selviää että nouseeko ne lämmöt vai kylmääkö vaan, kaikkinainen nihkeily on syvältä, siinä menee kyllä mielenkiinto melko nollille.

    Hauskaa Pääsiäistä!
    -c

    VastaaPoista
  3. :(
    kaikki ei vaan vaivaudu selvittämään sitä, mitä mies todella on...
    ja baarissa se ei tosiaan selviä.

    VastaaPoista
  4. Jo on tirppana! Itse olen sitä mieltä, että taytyy osata sanoa jos toinen ei kiinnosta. Jollei asia ole aivan niin selvä niin senkun ottaa selvää! Ei tarvitse jossitella! Suoruus, ennakkoluulottomuus ja selkokielisyys ei tee naisesta "helppoa", ainakaan mielestäni. Toiseen voi tutustua muutamien treffien aikana ja sitten miettiä tuntemuksiaan! Täysin järjetöntä antaa ensin numeronsa, jos sitten täytyy esittää/olla vaikea. Itse ratkaisen jo siinä puhelinnumero vaiheessa melko paljon...haluan todellakin tavata jos sen jollekin miehelle annan...

    Ehkäpä tuo neiti ansaitsee jäädä asemalle odottamaan seuraavaa junaa tai mahdollisesti saa toimittaa itsensä resinalla sinne minne kuuluukin!

    Ai niin, hienoa kun olet saanut sauhuttelun lopettettua! Onnittelut!

    VastaaPoista
  5. Mennis, naisissahan on kaikenlaisia ja vielä enemmän. Mutta ei tuo nyt niin haittaa, harmi mutta ei sen enempää tai vähempää.
    --------------------------------------
    C- :) Kiitos ja hyvää pääsiäistä sinullekkin.
    --------------------------------------
    Anonyymi, kiitos kommentista. Minä uskon ensivaikutelmaan mutta tietysti tiedä, ehkä siellä on ex poikaystävä ilmaantunut, ehkä jotain muuta vastaavaa.
    --------------------------------------
    PrimaVera, minä en ole oikein koskaan käsittänyt tuota helppo juttua muutenkaan, siis jos joku on kiinnostava niin ei sen salailulla minusta mitään saavuta ja ainakaan itse en näe nihkeilevää tyttöä piiruakaan kiinnostavampana kuin avointa ja innoissaan olevaa, päinvastoin sinäänsä.
    Esim klassikko, ei ensitreffeilleä pehkuihin on minusta tosi kiero, siis ei toki pidä jos ei huvita mutta ei se mun arvostusta nosta suuntaan eikä toiseen sen mukaan koska niitä lakanoita mennään pöllyyttämään.

    Kiitos onnitteluista!

    VastaaPoista