lauantai 18. huhtikuuta 2009

Love unlimited

Pidän t-paidoista joissa on joko tekstejä tai kuvia jotka ovat omasta mielestäni hienoja, kummallisia, viileitä tai muuten vain osuvia tai oikealla tavalla huomiota herättäviä (päätavoite ei siis ole itse huomiossa).

Ajattelin myös tilata uuden hatun ja yhden työpaita paidan (miksikä noita pitkähihaisia napitettavia paitoja nyt oikein kuuluisi kutsua), molemmat netin kautta.
Netin kautta ostaminen on minun juttuni muutoinkin, ei hikoilua, jonotusta tai varsinkaan sovituskoppeja joiden peili saa komeat kasvonpiirteeni näyttämään kaameilta :)

Asiasta toiseen, vaikka nykyisen työni jatko ei ole edelleenkään varmistunut suuntaan eikä toiseen niin hain silti kahteen uuteen paikkaan, toinen oli lienee jo mennyt mutta toiseen minulla on haastattelu ensiviikolla. En oikein tiedä miten suhtautua siihen, hain sinne koska ansioluetteloni sopi niin hyvin ko paikkaan ja ja nythän ne perhanat sitten soittivat ja ilmoittivat olevansa erittäin kiinnostuneita. Nythän minun pitäisi olla kaiken järjen mukaan innoissani ja jännityksessä mutta...katsotaan nyt.

Ihannekumppani osa 3:
3.Hän osaa arvostaa asioita (muutakin kuin materiaa)

Lauantain ratoksi lisää loungea, jätän tämän soimaan ja painun päiväunille:

4 kommenttia:

  1. Onnea työhaastikseen!
    Toivottavasti nappaa!

    VastaaPoista
  2. Minusta "kantaa ottavat" t-paidat ovat myös jollain tavalla älyttömän hienoja! Niistä saatta viritä myös kiinnostavia keskusteluja...eivät siis aivan turhia voi olla! Toivotan onnea haastatteluun!

    VastaaPoista
  3. Niin riippuu vähän paidasta mutta niillä voi kyllä viestittää paljon vaikka teksti tai kuva ei sanoisikaan suoranaisesti mitään selkeää.
    Kiitos onnentoivotuksesta.

    VastaaPoista