lauantai 25. huhtikuuta 2009

Lauantai

Jaahas, lauantai, uusi polkupyörä, eilen hmm jotenkuten hyvin mennyt työhaastattelu. Itseasiassa luulen että heidän mielestään se meni hyvin mutta minä en ollut niin vakuuttunut heistä.

Se on hassua miten työhaastattelut ovat niin erilaisia, joissain tunnelma on kuin yleisenä syytettynä ja joissain miltei kaveerataan. Lienee sanomattakin selvää että ne joissa ollaan rennommin ovat minusta tuhannesti mukavampia ja ja yritysten kannattaisi ehkä muistaa että vaikka niin ei tietysti nykyisessä taloustilanteessa usein käykkään niin niin myös se paras niistä työnhakijoista saattaa sanoa ei kiitos mikäli tunnelma on liian nihkeä eikä edes tuntuva palkankorotus muuta sitä.

Itseasiassa olen nyt hieman harkinnut ja ja jos toisen kierroksen (oletan että minut valitaan toiselle kierrokselle koska olen vähintäänkin pätevä ko paikkaan) tunnelma ei ole mukavampi niin tod näk sanon kiitos mutta ei kiitos jos tarjous tulee.
Ainakin ennen asian eteenpäin viemistä haluan tavata ihmisiä joiden kanssa tulisin työskentelemään enkä pelkästään ns isoja kihoja.

Ihannekumppani osa:7
7.Hän osaa olla yksin ja viihtyy itsensä kanssa.


Tuon miehen on pakko olla tosi mukava tyyppi tai jos ei niin sitten aivan hemmetin sekaisin :), videon saa kokoruudun kokoiseksi toisesta napista alaoikealta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti