maanantai 6. huhtikuuta 2009

Nuorissa on tulevaisuus :)

Väittäisin että jokainen sen 30 täyttänyt jos ei itse niin tuntee ainakin ihmisiä jotka tuntevat ylemmyyttä nuorempia kohtaan ja uskottelevat itselleen että ovat viisaampia jne jne vain puhtaasti ikänsä vuoksi. En sinäänsä noin yleistäen kiistä sitä tai siis toki elämä opettaa (olettaen että sitä elää ja oppii joka ei nyt kaikkien ihmisten kohdalla ole mikään selviö, päinvastoin) mutta kaikki kehitys ei minusta kuitenkaan ole aina vain ja ainoastaan positiivista.

Niin paljon on tullut tavattua esim 30 ja kuoleman välissä olevia aivan helvetin kyynisiä ihmisiä ja en mä niitä syytä, kun tarpeeksi pahasti tulee turpiin esim ihmmissuhteissa niin saa tehdä ihan helvetisti töitä itsenä kanssa ettei kyynisty lopullisesti.

Jokatapauksessa se mikä minusta teineissä on todella hienoa on täysillä meneminen ja (vaikka sitten todella naiivi) usko. Siitä huolimatta että se perustuisi siihen ettei tiedä tai ole kokenut, siitä huolimatta että se on todella mustavalkoista, siinä on minusta silti jotain tosi hienoa(riippuu toki jutusta) ja sellaista jota tulisi itse kunkin koittaa jollain tasolla ja tavalla säilyttää sinne vanhainkotiin asti.

Niin kauan kuin junnut postaa tällaisia videoita verkkoon on maailmalla toivoa :)

2 kommenttia:

 1. Olisi varsin hienoa jos jokainen ikävuosi toisi viisautta, aina.

  Minulle on täydellinen mysteeri, miten kolmenkymmenen ja kuoleman välillä olevat ihmiset ovat liian monet totaalisesti unohtaneet mitä on olla nuori. Toiset ovat tietenkin syntyneet vanhoina.

  Minä pidän teineistä koska ne ovat loppujen lopuksi aika aitoja, suoria ja rehellisiä.

  Valitettavasti monet aikuiset haluaisivat palauttaa lapset siinä vaiheessa kun ne ei enää ole hallittavissa ja alkavat osoittaa itsenäistymisen merkkejä.

  Niin vanhaksi en koskaan tule, etten unohda mitä on olla teini, lupasin sen aikanaan itselleni murkkuiässä, ja siitä on kauan.

  VastaaPoista
 2. Minulla kun ei ole lapsia niin en toki voi varmaksi sanoa mutta itse taas kuvittelisin että se on yksi hienoimmista hetkistä kun ne alkavat itsenäistymään. Toki varmasti myös haikeimpia mutta silti.

  VastaaPoista