keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Kuka varastaa tunnit

Aamulla tein sen lahjakkaasti itse, kiirehdin vielä ihan pirusti, edes aamukahvia ehtinyt juomaan kunnes noin 5metriä ulko-ovelta aloin ihmettelemään että kaikki ei ole nyt normaalisti, no ei ollut ei, olin lähtenyt tuntia liian aikaisin töihin, sisäinen kello kun oli herättänyt minut niin olin katsonut vain kaksoispisteen jälkeisiä numeroita puhelimen kellosta.

Töissä sitten paloikin vaihteeksi hihat, miten paljon valtataistelua voi mahtua yhteen yritykseen ja miten paljon sekavuutta ja huonoa ilmapiiriä sillä saadaankaan aikaan.

Huippukohta oli eräs naispuolinen työkaverini joka on ollut sairaslomalla viikkotolkulla kipeän jalkansa takia. Tuli sitten töihin kepeillä ja klinkkasi vakuuttavan näköisesti kunnes kas kumma, lounastauolla unohti hetkeksi jalkansa olevan kipeä ja täysin normaalisti, ilman keppiä, rivakoin puolijuoksevin askelin haki pöytään unohtaneensa lompakon. Ei ilmeisesti itse edes tajunnut koska heti sen jälkeen klinkkasi taas keppinsä kanssa sen näköisesti kuin jalka ei kestäisi lainkaan painoa.

En ole koskaan voinut sietää valehtelua ja erityisesti erään edesmenneen parisuhde kokemukseni myötä se saa minun karvani nousemaan pystyyn hyvin nopeasti.

Tyttö/prinsessa rintamalla ei olekkaan tapahtunut paljoa viimeaikoina, tai tavallaan on koska uusia ihmisiä tuntuu nyt tapaavan miltei jatkuvasti, hyvä merkki sekin.

Ihannekumppani osa 5:
5.Toisen ihmisen huomioimisen lisäksi hän ainakin jossain määrin panostaa itseensä/pitää itsestään huolta niin
-Henkisesti (miettii mitä tekee, miksi tekee, mitä haluaa tehdä, tuntee itsensä)
-Fyysisesti (edes jollain tasolla koittaa pitää itsensä terveenä)
-Ulkonäöllisesti (ainakin sillai perustyttö verran, valitsee farkut joissa se peppu näyttää hyvältä, kylpyhuoneestaan löytyy muitakin tuotteita kuin hammasharja ja palasaippua, ei ole karvainen :) jne2 kommenttia:

 1. Mulla on varmaan todella outo huumorintaju...Sait minut
  hymyilemään tämänkertaisella listauksellasi ihannekumppanisi ominaisuuksista. Ensin muodostin kuvan "perustyttömäisestä" ulkonäöstä huolehtimisesta. Sitten kuvittelin tämän perustytön vähäkarvaisine jalkoineen (ym.) sinne peppua imarteleviin farkkuihin. Tämä kaikki sai minut jostain oudosta mielleyhtymästä johtuen hyvälle tuulelle! Olen väsynyt ja outo...vapaalla olo ei taida sopia minulle koska alan hourailla tällä tavalla!? Nyt täytyy tarkistaa yksi juttu... Menen kylpyhuoneeseen raivaamaan purkkirivistöä peilin edestä. Täytyy peilata pyrstöä "niissä" farkuissa...

  Prinsessakandidaatteihin törmäilykin kuulostaa lupaavalle! Prinsessoja on paljon liikkellä erityisesti näin keväisin...

  VastaaPoista
 2. Onnistuit myös vastavuoroisesti :)
  Hauskaa lomaa :)

  VastaaPoista