tiistai 7. huhtikuuta 2009

Paikka auringossa (kirje tuntemattomalle)

Hei rakkaimpani,
Ajattelin kysyä sinulta jo näin etukäteen että sitten kun ollaan nyt ensiksi tavattu ja sitten jossain vaiheessa tehty niitä lapsia ja noin niin sopisiko että koitetaan molemmat järjestää työ/talous sillä tavalla että meillä jäisi niiden lapsien lisäksi tarpeeksi aikaa toisillemme.

Minä olen nyt nimittäin koittanut tehdä tätä uraa tässä jonkun vuoden ja sinun ja meidän tulevan perheen vuoksihan haen toki vaikka kuun taivaalta mutta jossain vaiheessa minun kyllä pitäisi vähentää töiden tekoa koska muuten sinusta tulee leskirouva ennen kuin olen keski-iän ohittanut.

Ehdottaisin että koitetaan saada talous sille tolalle että voitaisiin viimeistään 5-10vuoden sisällä siirtyä molemmat tekemään 3-4 päivän työviikkoa ja loppuaika voitaisiin sitten tehdä yhdessä mitä halutaan. (toki erikseenkin, ei meidän kaikkea pidä yhdessä tehdä).

Vaikka ajattelenkin että pitkänajan suunnitelmia pitää tehdä niin älä silti käsitä väärin, en koskaan tule olemaan se isä meidän lapsille jolla ei ollut aikaa vaan sinä hetkenä kun niiden ensimmäinen parkaisu pääsee niin lupaan kautta kunnian priorisoida elämäni niin että mikään ei tule ennen sinua ja niitä. Ei sikäli, ei mikään tule ennen sinua mun elämässä koskaan aiemminkaan.

Minä en tiedä mitä sinä pidät apulanta yhtyeestä mutta kuten olet varmaan jo huomannutkin niin minä pidän kovasti, toki pidä paljon muunkinlaisesta musiikista (kuten olet varmaan senkin jo huomannut)ja useiden yhtyeiden kohdalla minulla tuleekin kausia jolloin huudattaa niitä jonkin aikaa kokoajan ja sitten voikin mennä vuosia ennen kuin taas kuuntelee niitä uudestaan. Ihan siis vain sikäli että jos nyt et satu esim apulannasta pitämään yhtään niin älä huoli, en mä sitä jatkuvasti aio luukuttaa)

Ps: Olisi pikkaisen ikävä neitokaista joten jos millään ehdit niin voisit jo kohta ilmoitella olemastaolostasi. (äläkä naura, yritin edes sanoa sen jotenkin kevyemmin kuim yleensä, kyllä sinä jo tässävaiheessa tiedät kuitenkin kuinka paljon minä sinua kaipaan)

3 kommenttia:

 1. Oi, nämä sinun rakkauskirjeet on ihanoita, näytä sitten oikeasti nämä sille prinsessalle kun se löytyy :)

  Apulanta on muuten hyvä, minä pääsenkin huomenna sitä taas livenä kuunteleen :)

  -c

  VastaaPoista
 2. :) Kiitos -c, toiv oli hyvät kekkerit konsertissa.

  VastaaPoista
 3. Ihana kirje. Apulanta on hyvä bändi. Lyhyempi työviikko kuulostaa myös hyvältä:) Prinsessa-77

  VastaaPoista