lauantai 17. joulukuuta 2011

yy, kaa ja yy kaa koo nee

Vitsit että p#nettaa niin että päässä viiraa, ajattelee tai tekee sitten mitä vaan niin ei auta, kohta taas ajatukset on siellä tiedätte kyllä missä.

Osin johtunee varmasti siitä että eilen tuli sitten kemutettua oikein kunnolla. Oli kyllä harvinaisen hyvät kekkerit ja eipä ole poikamies naurattanut ja tanssinut noin paljoa niin tanssilattialla kuin keskellä juhlatilaa ikuisuuksiin. Syytän ko kemutus/showoff meiningistä vuokrattua smokkia ja uutta smokkipaitaa mutta alkoholitarjoilun runsaudella aattaa myöskin olla pientä tekemistä asian kanssa.

Jokatapauksessa hauskaa oli kuin eturauhastutkimuksessa ja ainoa pieni miinus
tuli siitä että olin tänään sitten onnistuneesti töistä noin 4tuntia myöhässä josta pomoni hieman taisi närkästyä (vaikka oli itse ko juhlissa myös 5asti aamulla ja minun käsittääkseni työajan voimakas liukuminen oli tänään ihan suunniteltu/hyväksyttävää mutta ilm hän oli sitten tullut yön aikana toisiin ajatuksiin ja minun ajatustenlukukoneeni missasi tämän muutoksen).

Muutoin hyväntuulen pitäminen onkin ulkoisista seikoista johtuen taas vähän haastavaa. Ei, en ole luovuttamassa mutta joku ilkeä tonttu täällä nyt hyörii koska esim kodinkoneet leviävät yhtäkkiä käsiin. Kukapa sitä nyt esim pesukonetta 3päivää ennen loman alkamista tarvitsisikaan. Yey.

Päivän kemutuskappaleena Placebon coveri Daddy cool biisistä. Hyvin humppaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti