sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Pyhä kolminaisuus

Onhan tästä kirjoitettu mutta oma lusikka soppaan (sisältää rankkaa yleistystä kieli siellä jossain takahampaiden kohdalla:)
-

-Ollakseen onnellinen parisuhteessa nainen tarvitsee sitä, tätä, tuota ja 17muuta asiaa joista suurin osa vaihtuu lennossa ja päivittäin.
-Ollakseen tyytyväinen parisuhteessa mies tarvitsee 3 asiaa: ruokaa, unta ja seksiä.

Useimmiten nainen pitää miehen vaatimuksia kohtuuttomina ja epää häneltä ainakin yhden näistä.

----

- Jotta mies kiihottuu tietystä naisesta ja haluaa peuhata hänen kanssaan hänen pitää ihmisestä riippuen joko nähdä kyseinen nainen (enintään noin 10-metrin päästä) tai nähdä ko nainen alasti (enintään noin 100-metrin päästä). Ajallisesti mieheltä kestää tähän valmiuteen kiihottuminen noin 3sekunttia.
- Jotta nainen kiihottuu miehestä ja haluaa peuhata hänen kanssaan häntä pitää täysin yksilöstä riippuen esim huomioida, hyväillä, suudella, hieroa ja luoda mielikuvia. Ajallisesti naiselta kestää tähän valmiuteen kiihottuminen noin 1-45minuttia + mahdollinen edeltävä aika.

---

- Kun naisen haluaa yllättää iloisesti parisuhteessa sen voi tehdä samalla tapaa vain 1-kerran jonka jälkeen pitää keksiä joku täysin uusi keino. Edes suuremmat yllätykset kuten romanttinen viikonloppu jossain kaukana eivät toimi kuin maksimissaan muutaman kerran ja pitkässä suhteessa miehen pitääkin olla varsinainen ammattiyllättäjä/viihdyttäjä jos haluaa pitää naisensa tyytyväisenä.
- 99% miehistä yllättyisi hyvin iloisesti jos nainen toisi hänelle oluen joko alastomana tai yläosattomissa. Saman tempun voi toistaa vaikka 100 kertaa ja jokainen kerta miehen suu venyy iloiseen hymyyn.

Useat naiset pitävät tätä yllätystoivetta kuitenkin täysin kohtuuttomana
ja yllättävätkin miehen mielummin esim ostamalla hänelle hedelmälle tuoksuvan suihkusaippuan, yey

---

Ehkä sinä tarvitset jalokiviä ja temppuja ja yllätyksiä halutaksesi minua
mutta ainoa mitä minä tarvitsen olet sinä.


Olen puhunut :)

Päivän videona Primal screamin - Rocks.

8 kommenttia:

 1. thih, totisesti olet puhunut :)))))). Kyllä me naiset ollaankin hankalia ja te miehet niiiin heleppoja.


  p.s. Ainakin sain kunnon naurut tähänkin kitutuntiin.

  VastaaPoista
 2. Hihhi, mutta juuri nuo naisen tavat tehdä asiat nurinkurisesti ovat se juttu, mikä tekee meistä naisista mielenkiintoisia. ;) Ja rasittavia.

  Deittailin kerran erästä miestä, joka käyttäytyi joissakin tilanteissa kuin nainen(siis ei naiselliseti kuitenkaan..), ja se oli ihan käsittämätöntä! Mietin vaan, että mikä tuota riivaa.. o.O

  Minusta on silti ihanaa olla nainen. :)

  VastaaPoista
 3. Ja sinut on kuultu. :)

  Eikö ole pelkästään vaan hyvä, että me naiset olemme harvinaisen monimutkaisia ja teemme asiat juuri sillä nurinkurisella tavalla? Siinähän piilee se taikamme, miksi te meistä tykkäätte, myönnä pois. Se on keinomme pitää suhteessa mielenkiinto yllä ja ennenkaikkea teidän miesten aika ei käy pitkäksi, kun joudutte miettimään että mitenhän sitä seuraavalla kerralla murusta yllättäisi. (Ihan vielä lopuksi, että minulle olisi jo suuri yllätys kohdata tosielämässä sellainen mies, joka oikeasti näkee edes pikkuisen vaivaa yllättääkseen sen oman murusen.)

  VastaaPoista
 4. Mimmit, ei sikäli etten minä naisista pitäisi, johonkin yksilöön olen joskus jopa täysin hullaantunut :) mutta on teidän pakko myöntää että siinävaiheessa kun se sydämenvalittu on löytynyt niin se toisen tyytyväisenä pitäminen on keskimäärin (yksilöissä tietysti miljoonasti eroja kummassakin puolessa) teille helpompaa.

  Monet asiat joista useahko mies tulee iloiseksi kun on vielä niin helppoja eivätkä riipu esim mitenkään miehen älykkyysosamäärästä, koulutuksesta tai iästä kunhan vaan hormoonitoiminta on jotenkuten normaalin rajoissa.

  Me tulemme iloiseksi teistä, teidän olemassa olostenne, kauneudestanne, vartaloistanne, seurastanne. Me jopa elämme huomattavasti pidempään ja terveemmin jos olemme teidän seurassa.

  Toki jotkut yksilöt teistä myös ajaa meidät hulluuteen ja tuottaa meille suunttatonta surua, murhetta ja harmaita hiuksia mutta ei mennä nyt siihen :)


  @Norppa, eiköhän jokainen ns "hyvä jätkä" nyt ainakin yritä huomioida sitä omaa tyttöään että ei se nyt kait niin harvinaista ole :)

  VastaaPoista
 5. Oi niiiiin totta! Joskus oikein toivon, että toimisin kuin mies: yhtä helposti, nopeasti ja mutkattomasti. Mutta kun sellaiset ei vaan ole luonnon lait, valitan :)

  Täytyy kyllä myöntää, että on aivan mahtavaa tosiaan tuo, miten helppo mies on yllättää:) Ja en tiedä, millaisia naisia sinä olet kohdannut, mutta ainakin mikäli mies on yhtään valmis tekemään jotain minun eteeni, niin kyllä minä suorastaan nautin siitä, että saan tehdä hänet iloiseksi..hmh ;)

  VastaaPoista
 6. Oliver,

  tämä postaus oli kyllä jotenkin niin mukava muistutus siitä, että kuinka helppoa miehet tosiaankin on pitää tyytyväisenä=)

  Tosin, minun täytyy kyllä kompata Norppaa tuossa, että ei ne ns. hyvätkään jätkät aina muista huomioda meitä naisia, vaikkemme edes mitään ihmeitä vaatisi.Pitkässä parisuhteessa vaan tuppaa helposti käymään niin, että alkaa pitää sitä toista itsestäänselvyytenä ja mukavuudenhalu kummallakin osapuolella voittaa sen viitseliäisyyden.

  Sillä itsekin jäin oikein miettimään tuon postauksen jälkeen, että niin, voisin kyllä itsekin useammin muistaa hemmotella miestä erityisen hyvällä ruualla ja oluella/viinillä perjantai-iltaisin. Usein sitä tulee vaan mentyä sillä rutiinipöperöllä, kun nälkäänsä pitää jotain kuitenkin syödä, vaikka osaisikin laittaa parempaakin ruokaa.

  Kiitos muistutuksesta Oliver:)

  VastaaPoista
 7. Cioccolata, kaikenlaista sitä on elämänvarrella tullut vastaan kun naisethan ovat vielä keskenään kaikki niin erilaisia (niinkuin toki miehetkin vaikka vähemmän mitä tulee tiettyihin asioihin,:)

  -

  Noomi, niin, tämä on tietysti vain minun mielipiteeni mutta kaikessa toisen huomioimisessa tärkeintähän on se ajatus että toinen oikeasti ajatteli mistä minä pidän ja vastaavasti menee pahasti hutiin jos se ajatus lähtee että mistä itse pitäisi(esimerkkinä vaikka se tuoksusaippua). Asia itsessään voi olla hirmuisen pienikin.

  VastaaPoista
 8. Juu juu, niin siis tuo oli se pointti just, eli että voisi aina yrittää useammin muistaa ilahduttaa toista niillä asioilla, mistä se toinen pitää. Itse yritän silloin tällöin kiikutella miehelle esim. jotain erikoisolutta kaupasta, kun tiedän, että hän siitä pitää. (Omasta mielestäni olut on kammottavan pahaa). Voisin vain muistaa tehdä tuollaisia ja monia muitakin asioita useamminkin:)

  VastaaPoista