maanantai 26. joulukuuta 2011

Jos se koskaan valittaa niin saa heittää jollain

Otsikoksi olisi voinut myös laittaa, life of a party.
Perinteen mukaisesti tuli sitten kemutettua eilen (jouluaatto meni toki oikein mukavasti perheen kanssa)
ja en minä taas tiedä. Poikamies valittaa täällä kuinka p#nettaa kuin pientä jänistä mutta mitä se tekee kun se lähtee ulos ja juttelee random tytöille.

No tietysti a keskittyy ennemmin ystävien kanssa jutteluun, b omasta mielestä hillittömän hauskan huumorin viljelyyn c kuin haastetta kaivatakseen lähtee viehättävien naisten seurasta mennäkseen puhumaan sille kaikkein nihkeimmän, epäystävällisimmän ja torjuvimman näköiselle blondille ja pilkun kohdalla kun joku uusi tyttö liimautuu käsipuoleen kertoo ko tytölle kohteliaasti kiitos mutta ei kiitos.

Taksijonolle kävellessä poikamies torjuu sitten vielä sen viimeisen seuraan lyöttäytyvän misun, ihan vain koska hän oli Oliverin hieman humalaisten silmien nähden liian nuori. No hyvä on, en kyllä kadu koska hän oli minulle aivan liian nuori.

Eihän se ikäero nyt teoriassa haittaa varsinkaan yy suhteissa mutta joku raja siinäkin. En minä nyt vain voi/halua herätä 20vuotiaan vierestä, 25+(ja siitä sinne omaikä +10v asti) on ihan ok ainakin noin yy suhde mielessä mutta sitä nuorempi niin ei hemskutti. Tuntuisi jotenkin vain niin "väärältä".


Toki en nyt kyllä muutenkaan ole mitenkään erityisen ihastunut yy suhteisiin, päinvastoin. Ennemmin näen ne ns välttämättömänä pahana sinkkuna ollessa koska ainakin minulla alkaa s#ksittömyys jossain vaiheessa kiristää päätä niin että parempi se "ei niin tajunnan räjäytävä peuhaus" kun ei peuhausta ollenkaan.
Ne epäsäännöllisen säännölliset peuhaussuhteet joita vielä jossain vaiheessa vuotta oli minähän järkevänä miehenä lopetin (en enää muista syytä mutta kai minulla joku h#lvetin hyvä syy oli olevinaan jota en tässä mielentilassa nyt just muista)

Päivän mietelauseena: Se on oma vika jos suksi ei luista tai peitto ei heilu :)
Päivän toisena mietelauseena: Älä koskaan tee elämääsi liian helpoksi :)

Illan videona vähän vähemmän jouluinen kappale, Hellacopterssin Just dont know about girls:

2 kommenttia:

 1. Se todellakin on oma vika, jos peitto ei heilu! ;)

  Itsellä on menossa pisin kuiva kausi since koskaan. No okei eli 4kk, mutta onhan se aika kauan..

  Oma vikahan kyllä kun en ole harrastanut seksiä, koska sitä on kuitenkin suht helppoa löytää, esimerkiksi sieltä baarista. En ole kyllä yrittänyt saada seksiä esim. kirjastosta. Joka tapauksessa, kun sydän on särkynyt ei sinne sänkyynkään halua saada mitään sen huonompaa, mihin oli tottunut. Jossain välissä myös tunsin oikein kunnon haluttomuutta, ja ajatus seksistä jopa oksetti! Outoa.

  Nyt kuitenkin haluni alkavat taas löytyä, mutta tuntuu ihan kauhean vaikealta aloittaa seksielämää joidenkin tuntemattomien kanssa. :O

  Ikäeroista ja seksin harrastamisesta vielä sen verran, että monelle naiselle se 15v. ero on vielä ihan normaalia ja mieluummin vanhempi kuin nuorempi.

  VastaaPoista
 2. Hah, nimeomaan haastetta eli baarista saa seuraa kuka tahansa (ainakin jos rimaa vaan laskee tarpeeksi ja valitsee baarin oikein) mutta kirjastosta ainakaan random yy suhteen löytymisessä on jo tekemistä :)

  Tuosta ettei halua saada mitään huonompaa niin se on kieltämättä, toisaalta taas olisi kohtuutonta odottaa että uusi ihminen voisi sinua tuntematta mitenkään päästä aluksi edes lähelle sitä mitä esim vaikka suhteessa oli.
  Mahdollista toki teoriassa mutta ei ehkä kovin todennäköistä.

  Hyvää se voi toki olla ensimmäiselläkin kerralla mutta sinne ns täyteen ilotulitukseen päästäkseen vaatii ainakin minulla edes vähän sen toisen tuntemista paitsi jossain hyvin hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa/ihmisen kanssa.

  Ikäerosta niin, naiselle voi olla mutta minua itseäni häiritsisi liikaa.
  Lisäksi jos nyt itse ajattelen että sopiva on se noin omaikä +-10vuotta niin eiköhän siinäkin ole skaalaa ihan tarpeeksi :) tai siis että ei se nyt siitä jää kiinni :)

  VastaaPoista