torstai 15. lokakuuta 2009

Poika/tyttölapsia

Olen varmasti kertonutkin mutta minullahan on ollut viimeisen parin vuoden aikana enemmän tai vähemmän lapsikuume, en voi nimittää sitä vauvakuumeksi koska en erityisemmin pidä ihan pienistä vauvoista (en jotenkin osaa suhtautua niihin). Jokatapauksessa joku vekkari mun päässäni tikittää että jälkikasvun aika olisi lähivuosina tulossa.

Aina välillä se sattuneista syistä(esim niinkin pieni asia kuin olematon parisuhde) katoaa hetkeksi mutta sitten se tulee taas takaisin ja saa jo välillä hyvin mielenkiintoisia/huvittavia piirteitä. Otetaan nyt esimerkiksi eilen kun olin ulkona syömässä yhden ystävättäreni kanssa, paikan ei yksi vaan kaksi tarjoilijatarta näyttivät molemmat niin sopivilta tulevien lapsieni äidiksi ettei tosikaan. Ei, he eivät olleet välttämättä erityisen kauniita, eivät erityisen mitään ulkonäkö ihannettani vastaavia, eivät siltä että olisi edes erityisemmin tullut peuhaaminen mieleen vaan yksinkertaisesti hmmm jotenkin vaan tosi sopivilta, terveiltä, hyvinvoivilta jnejne :)

Koska tämä on puoliksi perheystävällinen tai noh ainakin ns ikärajaton blogi niin en kerro missä muussa tilanteessa ko asia esim tulee joskus mieleen tai tuo välillä sellaisen tietyn tunteen mutta muistatteko sellaista suomalaista yhtyettä kuin come inside.

Tiedän, siellä ruudun takana on iltakahvi väärässä kurkussa mutta niin..

Jälleen yksi artisti joka olisi kuulunut linkittää jo ajat sitten.

2 kommenttia:

  1. Niin, en tiedä naispuolisten lukijoiden kahvikakisteluista, mutta täällä ainakin nieleskeltiin ihan samaan tahtiin kuin ennenkin : ) Minulla on nimittäin ollut samansuuntaisia ajatuksia, vaikka parisuhdetilanteeni (eli tilanteettomuuteni) on suunnilleen samalla tolalla. Veikeää muuten kattoa töihin ajellessa kun penskat viipottavat menemään kuka milläkin tyylillä...

    VastaaPoista
  2. Ohhoh, ensimmäinen (oletus) miespuolisen (oletus) laittama kommentti. Taidan avata oluen:)

    VastaaPoista