keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Kertokaa

Hei, nyt tarvitaan sitä tyyppiä kenellä on se kristallipallo, kysymys, onko Oliver nyt ihan hakoteillä tässä jutussa?, tuleeko Oliverille vielä suru puseroon? Onko tyttö johon Oliver on ihastunut yhtään mukana? Onko se edes kiinnostunut Oliverista vai kuvitteliko Oliver väärin ja kyseessä oli vain joku tilapäinen mielenhäiriö hänen puoleltaan?

Ei minua helpolla ainakaan tässä jutussä päästetä, siinä missä olen 99% kaikista tapailuista ja suhteista ollut aina tietoinen toisen kiinnostumisasteesta saan tälläkertaa niin mixed signaalia ettei tosikaan.

Minun pelini (joka ei ole peli vaan ihan vaan se normaali tutustumisvaihe jossa opitaan mistä toinen pitää, mikä häntä ärsyttää, mihin hän reagoi mitenkin jnejne) ei toimi sitten lainkaan. Se esim tunnepitoinen lause (ei, en minä nyt mitään rakkautta ole tässävaiheessa tunnustamassa, en nyt sentään ihan niin kehällä ole:) jonka odotan saavan aikaan positiivisen reaktion tuottaa vaivautuneen hiljaisuuden mutta kun olen sen johdosta heittämässä kirvestä kaivoon (tietenkään sitä sanomatta) niin huomaan että yhtäkkiä olemmekin suutelemassa.

2 kommenttia:

 1. Jospas hän on vielä niin hämmennyksissä oman tuntemisensa kanssa, että ei pysty siihen sanalliseen viestiin vastaamaan mitään, mutta kiinnostus on sitten kuitenkin niin todellista, että suuteluun on helppo edetä. Uskon, että huomaisit kyllä, jos hän hän feikkaisi näissä tilanteissa.

  Sitä paitsi parempi on, että ei sano mitään, jos ei vielä itsekään tiedä, silloin ei myöskään lupaa mitään liikaa. Joku pleieri olisi tässä tapauksessa varmasti ensimmäisenä vannomassa rakkauttaan. Kehottaisin kärsivällisyyteen!

  VastaaPoista
 2. Niin, kun en tosiaan tiedä ja rehellisesti myönnettynä tilanne on minulle täysin entuudestaan tuntematon. Koskaan ei elämäni aikana ole ollut yhdessä vietetyn ajan/treffien/yhteisen yön jälkeen epäselvyyttä siitä pitääkö toinen henkilö minusta ja jos niin millä tasolla. Ennen sitä toki mutta ei koskaan sen jälkeen.

  Kehoituksesi kärsivällisyyteen on todella hyvä neuvo, harmi vain että jos minun yksi piirre pitää valita joka ei kuulu hyveisiini on se kärsivällisyys :)

  Koska tämä ihminen on kuitenkin minusta jotain käsittämättömän ihastuttavaa niin yritän nyt kuitenkin vielä olla, katsoa ja odottaa ja missään nimessä en tee tästä numeroa tai muutenkaan tilanteesta painostavaa.

  VastaaPoista