tiistai 23. kesäkuuta 2009

Yö jonka vietät yksin

multitasking ei ole minun juttuni, anna minulle yksi homma tai kaksi niin lupaan että tulos on loistava mutta laita 10 ja siihen päälle sähköpostin inbox joka paukuttaa kuin aseman ovet ja puhelin ja pikaviestimet jotka vilkuttavat kuin viimeistä päivää niin tekisi mieli vain iskeä hanskat naulaan. Ei miehiä ole tarkoitettu tekemään montaa juttua samaan aikaan, metsästä antilooppi, metsästän antiloopin, saata nainen raskaaksi, saatan naisen raskaaksi, nuku, nukun :) Noin sen kuuluisi mennä (en tosin halua metsästää antilooppia mutta se ei nyt liity tähän :)

Arvatkaa mikä on minusta tosi kiva muisto, no se kuinka äitini veti minua lapsena (olin 4v) pulkassa päivähoitoon. Voiko olla hienompaa tapaa matkustaa kuin että joku vetää pulkassa :) Ensi kesäksi ajattelin kyllä vihdoinkin hommata sellaisen 2pyöräisen pärisevän vekottimen, ainakin jos olen vielä silloin sinkkuna, olisin halunnut jo täksi kesäksi mutta ei nyt ehtinyt/raaskinut kun ei tiennyt jatkuuko työt. Muuta 30 kriisiä en tunnusta mutta tuo liittyy kyllä varmaan ikään.

Jos tätä yhtyettä on yksikin blogin lukijoista joskus kuunnellut niin minulla menee kahvi väärään kurkkuun hämmästyksestä. En toki itsekkään livenä ole nähnyt (ollut vielä syntynytkään suunnilleen mutta teininä löysin ja siitä lähtien on kerran /kaksi vuodessa eksynyt levysoittimeen. Kauniit mutta vähän surulliset sanat.
Siihen oman kullan ikävöintiin osuvat sanoitukset :(

4 kommenttia:

  1. Tuttu bändi on ja biisikin ihan hyvä, mutta mitä surullsita siinä on? En oikein käsitä. Ja prätkän voi hommata vaikkei oliskaan sinkku.

    VastaaPoista
  2. Heippa,
    tuo multitaskin ja paukkuvat postit kuulostaa ihan mun lomalta paluu maanantailta, tuhat asiaa listalla, sp.n inbox, puhelin ja kalenterit huuti punaista koko päivän, siinä meinas aivot sanoa naks, vaikka omaankin ne naisten tippaleipäaivot ja kyvyn naisena tehdä miljoona asiaa yhtäaikaa :). On muuten ihanaa palata aurinkoiseen työaikaan, harmaan ja sateisen loman jälkeen :)

    Muutes, pulkassa voi istua näin vähän isompanakin, ja siitäkin voi tulla loistavia muistoja, suosittelen moista istuskelua ja vetelyä kaikille.

    Hähä, meinaat skootterin sitten hankkia? :P

    -c

    VastaaPoista
  3. Prinsessa-77 - Suhteellista tietysti mutta ei nuo sanoitukset nyt minusta iloisetkaan ole

    "Siinä sä olet taas toivomassa
    että tänä iltana sun ei tarttis
    yksin mennä kotiin

    Täältä tulee yö, täältä tulee yö
    ja sä toivot niin että et ois yksin
    Täältä tulee yö, täältä tulee yö
    taas yksi yö, jonka vietät yksin"


    ------------------------------

    No hei -c - toiv oli kiva loma?
    Skootteri sulla on sanonko missä :)

    VastaaPoista
  4. Hehe, missähän se on, ens kesänä sun pihallas :P, mulla on katos vaan mopo =)

    Loma ois voinut olla pidempi, mutta oikein kiva se oli siltikin, pääsin lintsillekki :)
    -c

    VastaaPoista