sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Levyjä ostamaan

Myönnän, siinä missä vielä jokunen vuosi sitten ostin kohtuullisen paljon levyjä ja vinyyli innostuksen myötä entistä enemmän on se viimeisenä parina vuotena jäänyt käytänössä täysin. Joskus tulee kuitenkin vastaan levy joka vain pitää hommata ihan fyysisenä tuotteena. Vaikka kaikki musiikki onkin koneella nykyisin niin jotkut levyt vain ansaitsevat sen varsinaisen klassisen kuuntelu hetken, sen kun menee levysoittimen luokse, asettaa neulan kohdalleen, istuu sohvalle lasillisen kanssa ja nauttii tärykalvojen tahdissa.

Yleensä varsinkin vanhempi musiikki kuuluu minusta soittaa mieluiten vinyyleiltä mutta tänä viikonloppuna sain vihdoin käsiini (tosin digitaalisena netti versiona mutta kuitenkin) Green dayn uuden. Minähän löysin tämän yhtyeen vasta aiemman, american idiot levyn myötä ja se onkin ollut tähän asti ainoa levy heiltä josta olen pitänyt. Pitänyt lievästi sanottuna, mielestäni ko albumi on niiiiiin hyvä että äänestin sen itsekseni vuoden levyksi muistaakseni kahtena vuotena :)

No kuitenkin takaisin aiheeseen niin tämä uusi, olen nyt kuunnellut sen koneelta kolmeen kertaan ja äsken lähti ennakkotilaus vinyylipaketista.
Kun vastaan tulee tosi hyvä levy niin itse tunnistan sen siitä että ekalla kuuntelukerralla se oikeastaan vasta vähän kutittaa ja vasta toinen, kolmas, neljäs kerta se alkaa kolisemaan kun naapurin mummon sydänlääkkeet.

Esim tämä biisi jonka tähän linkitän, ekalla kerralla hmm ok, tokalla hmmmmm joo, kolmannella volumet ylös ja lantio vetkumaan.

Muuten minulla on ollut kiva viikonloppu, olen ollut yksin ja käynyt jumpassa (en oikeasti jumpassa mutta jumppasalilla joten vähän niinkuin jumpassa), lukenut Hirsi Ali:n kirjaa (en voi vielä kommentoida kun en ole vielä lukenut loppuun) ja nyt teen vähän töitä (pomo soitti 7 aikaan pe iltana että viitsitkö maanantai aamuksi....)
Jokatapauksessa on ollut tosi kiva tunnelma olla yksin. En osaa selittää miksi mutta jotenkin vain hyvä fiilis vaihteeksi.

Ihannekumppani osa 21
21. Arvomaailma/poliittinen suuntautuminen (ruksita sopiva :)
Liberaali X - Konservatiivi
Yksilö - Perhe X
Vapaus X- Rajoitukset

Jatkuu seuraavassa postauksessa.....


Sitten vihdoin ja viimein siihen kappaleeseen josta tämä kirjoitus lähti :)

5 kommenttia:

 1. hmmm, joku viisas joskus on sanonutta, että ensin pitää osata olla yksin että osaa olla toisten kanssa, elikkäs jos viihdyt itsesi kanssa niin muutkin viihtyy sinun kanssa, noin minä sen ainakin haluan ymmärtää.

  Pakko vähän kehua, mulla alko loma eilen ja heti pääsin lähteen kavereiden kans reissuun, ja se on oikein mukavaa :)

  Mukavaa viikkoa kuitenkin sinne vaiks töitä onki :)

  -c

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon lomasta, pidä kivaa ja tule sitten joskus takaisinkin :)

  VastaaPoista
 3. Green Day on NIIN hyvä! Muhun kolahti ihan täysin Dookie ja Insomniac, mutta American Idiotista en tykännyt ihan niin paljon kuin aikaisemmista. Mutta uus levy on taas ihan täysin mun makuun.

  Aamuisin työmatkalla iPodista useimmiten kuuluu Green Day tai Disco Ensemble.

  Aurinkoisia ajatuksia sateen(ainakin täällä tulee vettä!) keskelle! :)

  VastaaPoista
 4. Hmm hassua että et pitänyt american idiotista jos kuitenkin pidät uudesta, minusta niissä kun on paljon samaa (tosin ensituntumalta american idiot oli minusta monipuolisempi) mutta jos ei makuasioista voi kiistellä niin mistä sitten :)

  VastaaPoista
 5. Ehkä mulla on vaan vaatinut vähän kauemmin tottua nimenomaan tähän "uuteen" tyyliin :)

  VastaaPoista