sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Rivienvälistä

Nyt alkaa riittää, ai mikä, no tämä että olen nyt kirjoittanut neljä tekstiä ja deletoinut niistä jokaisen itsekritiikin puuskassa. Ensimmäinen käsitteli rievienvälistä lukemista, toinen uutta nettimerkkiä joka ilmaisisi sitä että rivienvälistä luettu on huomioitu :), kolmas sitä millainen miehen pitää nykyisin olla, neljäs aaaaarggg

Juhannuksessa ei tänä vuonna mitään mainitsemisen arvoista, illallistamassa ystävien seurassa, siinäpä ne juhlat tälle juhannukselle. Ei sikäli, en muuta tänä vuonna suunnitellutkaan.

Tämä lähtee nyt syömään vegepitsaansa ja tarkastamaan sähköpostiin tulleita työpaikka ilmoituksia (vaikka nykyinen työ jatkuukin niin tämä alkoi nyt katsomaan utta paikkaa johtuen monistakin syistä)

Pah kuvien linkittäminen naurunappulasta ei ilmeisesti toimi, kiva sarjis jossa wagner istuu moottorisahan kanssa sohvalla ja tuntee itsensä miehiseksi :)

tuossa linkki


Rokkia sunnuntain iloksi :)

6 kommenttia:

 1. Hee, sarjis oli aika paras :-D

  VastaaPoista
 2. Heh sarjis oli hauska. Ärsyttävää tollainen itsekritiikki. Mun vuoro kysellä...Analysoitko säkin aina ihan kaiken? Mihin sä aattelit vaihtaa nettimerkkisi? Millainen miehen pitää sun mielestä piti olla? Päätitkö sä lopettaa prinsessan etsimisen? Oliko pizza hyvää? Löytyikö töitä? ja toivottavasti sä et oikeesti päätynyt siihen lopputulokseen että blogin pito pitää lopettaa turhana hömpötyksenä:)

  VastaaPoista
 3. Amy - kiva että tykkäsit :)

  -----------------------

  Prinsessa - Ai että sun vuoro kysellä :)
  No mutta:

  En analysoi aina kaikkea, joskus liikaa kylläkin ja joskus hyvinkin itsekriittinen (tosin joskus taas päinvastoin)

  Nettimerkki oli huonosti ilmaistu,en siis tarkoittanut nimimerkkiä vaan sen idea oli siis siinä että olisi käytössä merkki tai lyhenne vähän kuten lol, imo tai :) ja se kuvastaisi sitä että toisen rivienvälistä viestittämä asia tai asiat tai huumori jnejne on huomattu vaikka siihen ei suoraan kommentoidakkaan syystä tai toisesta. Irl (nytkun netti lyhenteiden käyttöön päästiin :) samaa asiaa ajaa esim silmänisku tai sitten vain katse. Vaikka idea oli minusta ensiksi mainio niin se kaatuu ehkä siihen että mitä jos siellä rivienvälissä ei oikeiasti olekkaan mitään, sitten pitäisi olla jo toinen merkki joka vihjaisi että hei ei siellä mitään ollut :) menisi hankalaksi.

  Miehen kuuluu hmm tämä vaatii pidemmän selityksen mutta lyhyesti ei kuulu :)


  En päättänyt, miten, miksi, mistä tuli moinen kuva?

  Pizza oli ihan ok, ei pahaa mutta vähän mitäänsanomatonta.

  Ei löytynyt mitään kiinnostavaa, yksi sellainen avoin paikka johon voisin hakea mutta ei vaikuta yhtään kiinnostavalta.

  Ja en, en päätynyt :)

  VastaaPoista
 4. Saan mäkin olla utelias. Juu tuossa oli kyllä hyvin tiivistettynä kaikki.

  VastaaPoista
 5. Ulkonäöstä keskusteltiin muualla mutta kirjoitan tän tänne vaikkei se mitenjään asiaan liitykkään. Siskontyttöjen mielestä mä näytän prinsessalta varsinkin mekko päällä. Lisäksi mulla on kuulemma prinsessahiukset ja prinsessahymy:) Lumikkityyppiä mä olen myös ja seitsemän kääpiötäkin löytyy. Prinssiä en etsi mutta köyhät ritarit on hyviä. Se miksi mä olen prinsessa täälläkin johtuu ihan vaan siitä että mä satuin juomaan kahvia prinsessamukista kun eksyin tänne blogiin:)

  VastaaPoista