sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Deitti ilmoitukset

Liittyen tuohon Dashutkan kommenttiin nähdä tämä blogi tavallaan deitti ilmoituksena rupesin miettimään asiaa tai siis ko kommentissa mainittuja pointteja yleensä. Kuka, mitä, mistä jne.

Rehellisesti myönnettynä mulla on yhden kerran ollut deitti ilmoitus netissä (muistaakseni deitti-netissä noin 10 vuotta sitten) ja muistan saaneeni kyseiseen ilmoitukseen kaksi vastausta joista molemmat alkoivat : olet varmaan saanut satoja vastauksia - Toisin kuin useat naispuoliset tuntuvat kuvittelevan edes ns suosituimpien miesten ympärillä harvemmin pyörii laumoittain tyttöjä.
Toisesta en ole varma mutta toiseen muistan vastanneeni, tosin muutaman emailin jälkeen juttu hiljeni (en rehellisesti muista kumman vuoroon jäi).

En tiedä, on jotenkin mahdottoman tuntuista kuvailla nyt vaikka muutamalla rivillä ihmistä kenet haluaisi tavata, siitä ihmisestähän voisi kirjoittaa kirjan mutta sitten kun oikeasti tapaa voi olla että juuri mikään mitä kuvitteli ei nyt ollutkaan ihan niin kuin oli ajatellut.

Toki on jotain piirteitä mitä ilman mun kiinnostus tuskin herää (esim empatiakyky, älykkyys tai paremminkin hmm omilla aivoillaan ajattelu, samoja tavoitteita & unelmia elämässä kuten perheeen perustaminen yms ja huumorintaju sisältäen kyvyn nauraa myös itselleen) mutta muuten miten unelmien ihmistä voisi sen tarkemmin esim ulkonäöllisesti kuvailla rajoittamatta mahdollisesti sitä oikeaa pois. Tarkoitan siis lähinnä sitä että jos nyt käy niin että rakastuu ihmiseen niin asiat kuten hiusten tai silmien väri, pituus, paino yms on ehkä vähiten merkittäviä asioita maailmassa ja se ihminen on kyllä täydellinen juuri sellaisena kuin on.

Toki mulla on preferenssejä tosielämässä ja lähestyn ennemmin tietyn näköstä/kaltaista ihmistä kuin sitä toisessa pöydâssä istuvaa mutta oletetaan että sattumalta osun juttusille sen toisen kanssa ja huomaan henkilökemian pelaavan kuin tuhat volttia niin ei kait kukaan täysissä järjissään oleva aikuinen nyt oikeasti stoppaa juttua esim sen takia että pitää ennemmin toisen värisistä hiuksista& kuppikoko ei ole tarpeeksi suuri.


Toisella puolella on sitten tietysti se että mitä kertoisi itsestään, jos nyt taas aloitetaan ulkonäöstä niin haluaisinko mä edes tavata ihmistä jolle on olennaista että mä olen pitkä tumma ja komea :) ei mutta siis oikeasti kuten esim tuossa kirjoituksessa höpisin niin en mä halua olla hyötyobjekti, hyvä mies koska se on tietyn näkönen ja tyyliin tienaa tarpeeksi vaan haluan löytää ihmisen joka rakastaisi muo erityisesti silloin kun mä sitä vähiten ansaitsisin (vastamäessä), kun olen kärttyisä (tapahtuu yllättävän usein varsinkin maanantai aamuisin :), jäänyt työttömäksi (koputtaa puuta), kaljuuntunut (tuskin tapahtuu mutta kuka sitä koskaan tietää) tai siis niin ymmärtänette pointin.

Myönnän että saatan suhtautua tähän vähän yliherkästi johtuen eräästä menneestä suhteestani mutta niin.

Jokatapauksessa asiasta takaisin eli itsestä kertomiseen niin esim kädestä pitämisestä pitäminen, pullantuoksun rakastaminen, korkea libido, omat tavoiteet ja kunnianhimo on esim noin 1000miljardia kertaa olennaisempia asioita kertoa itsestäni kuin vaikkapa se mitä harrastan tai teen työkseni tai mun ulkonäkö.

Nyt alkaa mennä teksti jo niin sekavaksi että pitänee lähteä metsästämään aamukahvia jostain...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti