tiistai 24. helmikuuta 2009

Iltahämärä

Jos mä saisin päättää niin tän illan olisin mieluiten sen oikean kanssa kainalokkain, laitettaisiin vieraspatja olohuoneeseen, kuunneltaisiin musiikkia vinyylilevyiltä (esim tuota jonka linkitän tähän postiin) kynttilänvalossa, pussailtaisiin vähän, syötäisiin ehkä popcorneja tai juotaisiin punaviiniä ja nukahdettaisiin sylikkäin.

2 kommenttia:

 1. Pitikö sun saada mut itkemään :)

  Mietin vaan sitä, että sä etsit sitä oikeaa... kaipaat häntä jne... olet ollut ainakin siis yhdessä pitkässä suhteessa... tuntuiko susta silloin, että hän oli se oikea???

  Siis aloin vaan ajatella, että olet sentään kokenut ehkä rakkautta, jos nyt en ihan väärin ole lukenut. Entä minä... en ole koskaan saanut kokea mitään tuollaista, en ja siksi melkein aloinkin itkeä... koska ymmärän sen kaipauksen...

  No ajatukset ei ehkä tahdo pysyä nyt koossa :)

  VastaaPoista
 2. Hei Neiti H, tottakai tuntui. Olen ollut pitkässä/vuosien suhteissa (joista toinen vuosien avoliitto) 2 kertaa ja rakastin molempia ihmisiä enemmän kuin mitään tässä maailmassa ja tiedän tunteen olleen molemminpuolinen.

  Luulen ja uskon ja toivon että sinäkin löydät/koet sen vielä jos niin haluat.

  Siihen asti ainakin minulla on ikävä ja kaipaus sitä löytymätöntä kohtaan mutta ajattele että jos se nyt tapahtuu vaikka edes 3 tai 5vuoden sisällä (tietysti kivoin olisi että ensiviikolla:) niin onhan sitä onnellista eloa sitten vielä kuitenkin ainakin vuosikymmeniä jäljellä :)

  VastaaPoista