keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Hei taas sinä jota odotan ilmestyväksi

Hei kulta,

Tiedätkö, mä alan olla kohta ihan tosissaan kärsimätön, en ole kaikista iltarukouksistani huolimatta kuullut susta edelleenkään pihaustakaan ja alan jo kovin epäilemään oletko sä edes tulossa mun elämääni. Kyllä mä ymmärrän että sulla on varmasti menoja mutta edes joku vinkki että olet edes olemassa olisi enemmän kuin kiva saada. Jos ei muuta niin edes vilkaisu ruuhkabussissa (itseasiassa ei koska silloin tulisin hulluksi siitä että tapaanko sinua enään uudestaan)

Tämä yksin laulujen kuuntelu alkaa masentamaan eikä satunnaiset jutut yms vie sitä ikävää pois. kaikki materia, säädöt, uran yms vaihtaisin minä sekunttina tahansa siihen että saisin pitää suo sylissäni, sylikkäin sisäkkäin ja paijata sun hiuksia katsoa suo silmiin ja tuntea olevani yhtä sun kanssasi.

Huokaa ja vääntää volume napista Apulannan - Koneeseen kadonnut kappaletta kovemmalle.

4 kommenttia:

 1. nämä sinkkuelämän kirot..ei minunkaan prinssini pahemmin soittele että vietän taas iltaa yksin tietokoneen kanssa:)

  VastaaPoista
 2. ihan villi ajatus: mitä jos ottais kohtalonsa omiin käsiin? jos se neula on tosiaan heinäsuovassa niin ei auta muu ku sukeltaa sinne.

  VastaaPoista
 3. Dashutka, uskon että ihminen voi vaikuttaa moniin asioihinsaihan itse mutta oman ja sen oikean löytymistä ei oikein voi hoputtaa muuta kuin pitämällä simmut auki ja mielen avoimena. Ei kyse ole naisseurasta vaan siitä yhdestä oikeasta.

  Heinäsuovassa siis sukellellaan ja täälläkin kaiken kansan näkyvillä huhuillaan.

  VastaaPoista
 4. miss anjelina, et usko miten paljon minua on häirinnyt että unohdin vastata sun kommenttiit, aluksi unohdin ja sitten ajattelin että on hölmöä kommentoida myöhemmin mutta niin. Kiitos kommentista.

  VastaaPoista