keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Onko huono keksi parempi kuin ei keksejä ollenkaan

En taas käsitä ihmisten kontakteja, siis sitä miten ne menee aalloissa. Niinhän tietysti koko elämä menee usein ainakin minulla muutenkin, välillä (ai koska muka) asiat loksahtavat mutta sitten on piinaviikkoa ja viikkojen, kuukausien tai vuosien korpivaellusta elämän iskiessä nenukkiin niin että peruukki heiluu.

Silti minä en käsitä sitä ja se häiritsee. Vuodenaika, ei, oma käytös, ei sekään, oma olotila, ei. Se että onko elänyt hyvin, ei, se että onko välittänyt enemmän tai vähemmän, ei.

Siis kirjoituksen pointti oli nyt toiselta sukupuoleta saatu ja vanhojen ystävien yhtäkkiset kontaktit mutta ihan samalla tavalla on vaikka terveydessä.

Terve kuin pukki ja mitään vikaa kunnes iskee hammastulehdus ja seuraavalla viikolla poskiontelontulehdus, ja seuraavalla viikolla hajoaa polvi ja sitä seuraavana päivänä menee niska niin jumiin ettei pysty kääntämään päätään. Ensimmäisiin saat antibiootit jotka eivät auta, menet hoitamaan hammasta mutta lääkäri on ilm humalassa tai muuten sekaisin ja hoitaa väärän hampaan. Potkaiset jo parantuneen polvesi sängynkulmaan niin että se menee taatusti mäsäksi ja kun silti vain jatkat sisulla eteenpäin iskee unettomuus ja tenniskyynerpää.
Edelleen jatkat menoa niin tulee päivittäinen vatsakipu jota sinulla ei ole ollut koskaan elämässäsi aiemmin.

Lävistä minut tässä, opeta minulle nöyryys soi CMX yhtyeen laulamana taas stereoista.
Miten en muistanutkaan että CMX teki näin hyviä kappaleita.

Ai niin, sain yllättävän tekstiviestin, eräältä josta en kautta kiven ja kannon uskonut kuulevani enää koskaan. Nähdään todnäk perjantaina (Oliver, have you gone mad). Jos en tule ko tapaamisesta sadatellen että olisin voinut viettää pe iltani noin 100muullakin tavalla niin syön hattuni.
Toisaalta tunnesidettä ei enää ole joten todennäköisesti se menee samalla tavalla kuin ko tyyppiset tapaamiset muutenkin menevät eli thanks mutta eipä täydy nähdä uudestaan.

Yhden asian jonka olen vihdoin sisäistänyt on se kuinka maailmassa ja minunkin ympärilläni on hyviä ihmisiä, ihmisiä joiden seurassa on hyvä olla ja jotka toivovat sinulle hyvää. Ihmisiä jotka välittävät, tykkäävät ja joiden tapaamista nautin joten miksi ihmeessä en mielummin viettäisi aikaa niiden ihmisten kanssa. Miksi ihmeessä viettäisin edes kahta tuntia ihmisen kanssa jonka tapaamisten jälkeen olin edes kaukaisessa historiassani miltei aina hajalla tai allapäin.
Ok kun tapasin esim viimeisen pitkäaikaisen exäni niin sitä halusin, olimme niin monta vuotta yhdessä että minusta oli jostain syystä "oikein" käydä siellä kahvilla kaiken jälkeen mutta siis tämä on nyt eri juttu, emme me olleet yhdessä, oli meillä joskus joo huippua yhdessä mutta se oli hetki, ei se ollut vuosia eikä meillä ole historiaa.

Jokainen minuttikin ko ihmisen seurassa on poissa vaikka sen tyttöpuolisen ystävän seurasta jonka kanssa halaamme toisemme aina rutistuksiin tapaamisen lopuksi tai se on poissa siitä kuinka käyn toisen ystävän kanssa keskustelua tai se on poissa siitä kuinka tutustun siihen mahdolliseen tulevaan muruun.

En minä halua, mutta silti tiedän löytäväni itseni perjantaina ko tapaamisesta, minä hyväuskoinen menen koska ehkäpä ihminen on muuttunut ja haluaa avautua siitä miksi se piti iskeä sinne tuulettimeen, yeah right ja ehkä voitan myös lotossa.

Tässä näitä elämää suurempia dilemmoja tältäerää.

Päivän tai yön kappaleena mitäpä muuta kuin sitä CMXsää

3 kommenttia:

 1. Joskus huono keksi voi todellakin olla parempi kuin ei keksiä. Maitotilkan kanssa monet huonotkin maistuvat paremmilta. Ja joskus on vain pakkopakko saaha, keksiä.

  Kaikki asiat tuntuvat tosiaan tapahtuvan ryppäissä. Varsinkin ne ei niin mieluisat.
  Elämä tuntuu usein tahallaan testaavan kamelin selkää nakkelemalla korsien lisäksi kunnon tukkipinoja.

  Mutta niinhän se elämä menee, kun sanoo "en koskaan enää, enkä ikinä", voi vain hymyillä omalle pöljyydelleen.. koska hyvinkin todennäköisesti löytää itsensä tilanteessa jossa pyörtää suurieleiset päätöksensä, ja antaa elämälle/ihmiselle uuden mahdollisuuden.

  Siksi allekirjoittanut aikookin lotota (hei,jaossa ennätyspotti), kannustaa riehakkaasti jääkiekkojoukkuettaan (ei ne kaikkia pelejä voi hävitä) jne..

  Ei ole pahaa olla hyvään uskova, hyväuskoinen.
  Cmx kyllä todellakin teki hyviä kappaleita, kiitos että muistutit!
  Toivon että ihminen on muuttunut, ja/tai voitat lotossa. Voihan ne hyvätkin asiat tulla ryppäissä.
  ~M

  VastaaPoista
 2. Olen edellisen kirjoittan kanssa samaa mieltä siitä, että ihmisille on loppujen lopuksi paremmaksi olla hyvään uskova, vaikka siinä sitten saisi takkiinsakin.

  Kekseistä olen kyllä erimieltä.

  Jätän pahat keksit syömättä koska - en saa haluamaani + kehoon tulee turhia kaloreita kulutettavaksi (jotka ennnemin otan niistä hyvistä kekseistä, kun lopputulos kehon kannalta on sama).

  Mielestäni huonot keksit on lose -lose tilanne, mutta nämä on makuasioita.

  Mutta minäkin toivon edellisen kirjoittajan tavoin, että sulla ois kaikesta huolimatta hyvä tapaaminen, ja että nyt parempia asioita tulisi ryppäänä:)

  -Noomi

  VastaaPoista
 3. M, samaa mieltä kekseistä,ainakin joskus, riippunee keksistä
  mutta se idea on kuitenkin aina hyvä joten jos se ei ihan nyt pahin keksi ever ole niin vie se kiljuvimman nälän vaikka ei ihan onnen kukkuloille sen avulla pääsisikään :)

  Hyvään uskominen on tietysti tavallaan vähän välttämätöntä ellei halua kyynistyä loullisesti mutta se on vähän asiastakin. Päänsä hakkaaminen seinään vain huomatakseen joka kerta että juu, seinä se siinä edelleen eikä siitä tule kuin se uusi kuhmu voi sitten taas olla jo ihan vain typeryyttä.

  En ilm voittanut lotossa, eikä ihminenkään ehkä ollut muuttunut, tai siis tavallaan oli hyvinkin paljon mutta ei ehkä sinne suuntaan jonne olisi toivonut mutta ensiviikon arvonnassa sitten. Paljon onnea peleihin vaikka ehkä kannatatkin eri jengiä :)


  ---------


  Noomi, niin, miten estää kyynistyminen paitsi uskomalla hyvään vaikka sataisi pieniä kiviä
  niskaan.

  Mä luulen että keksivertauksen lopputulos riippunee nyt vähän parista asiasta, miten nälkä on, miten hyvä tai siis tässä tapauksessa ei niin hyvä keksi siinä kahvilautasella on tarjolla yms Ei sikäli, nirppanokka olen usein eri keksien suhteen itsekkin mutta...
  Makuasioita silti loppujen lopuksi toki.

  Kiitos toivotuksesta :)

  VastaaPoista