torstai 22. syyskuuta 2011

Kekkeröinti vaihe

Kait se on pakko myöntää, kesästä lähtien innostanut hipata. Johtunee ehkä siitä että elämässä on mahdollisesti tiedossa suuria muutoksia töihin liittyen ja sen takia ilo pitää ottaa irti tästä paikasta, osin ehkä siksi että viime talvi meni niin pitkältä jumppasali -työ -koti akselilla että en enää halua viettää yhtään yhtä epäsosiaalista talvea.

Osin kyse on myös siitä että jostain syystä varsinkin työpaikkani naiset ovat aktivoituneet samassa asiassa ja jos sinkkumieheltä kysytään jo keskiviikkona että tulethan sinäkin sitten perjantaina mukaan niin ööö mitä siihen voi vastata, ei en tule, menen pirttiin yksin nyhjöttämään.

Sukupuolijakaumat työpaikoilla on aina vähän kummia tai siis miten esim nykyisessä työpaikassani on ehdottomasti suurin osa naisia siinä missä aiemassa saimme poikien kanssa lähinnä katsella toisiamme. Molemmissa on puolensa mutta kyllä jo etukäteen harmittaa se kuinka seuraavassa mahdollisessa työpaikassani saa taas turhaan odottaa kymmenien korkokenkien kopsetta about oman ikäisiltä naisilta. Hyvä jos edes muutamat kopisevat lounaskahvilan lattiaa vasten kun sukupuolijakauma vaihtuu todnäk ainakin tähän mennessä hakemieni paikkojen perusteella päinvastaiseksi.

Tämä postaus olkoon siis omistettu nykyiselle työpaikalleni ja sen ihmisille. (unohdetaan nyt ne aivan ylipitkät työpäivät yms muutamat muut jutut tästä vertailusta)

Mutta niinhän se menee aina, heti kun on lähdössä edes puolitosissaan alkaa nykyinen tilanne, olkoon se sitten asunto, työpaikka, mikä tahansa yhtäkkiä näyttää 1000krt paremmalta ja sieltä siirtyminen muualle, huonoimmalta valinnalta koskaan (Oliver have you gone mad osa 2).

Edit, tuubi video vaihdettu grooveshark linkiksi, tätä levyä tuli tänään töissä huudatettua koko päivän varsinkin sen jälkeen kun teippasin oveen käsinkirjoittamani lapun: tanssiosasto, sisään vain tanssien :)
http://grooveshark.com/s/Annual+2008+Cd+2/2NOzNV?src=5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti