torstai 1. syyskuuta 2011

Leikki leikkinä ja ne pois sieltä taikinasta..paniikin alku ja juuri

Tämä on nyt ikäkriisiä, aina välillä se iskee, joskus kovempaa joskus hiljempaa. Joko siihen vaikuttaa oman syntymäpäivän tulo tai sitten, kuten tänään asuntojen katselu.

Nythän on siis niin että jos minä saisin hakemani työn niin se tarkottaisi muuttoa, koska yksin asuminen on kaikkialla muualla paitsi susirjan takana (no offense heille jotka siellä asuvat) enemmän kuin kallista niin tuossa sitten huvikseen vilkuilin eri vaihtoehtoja.

Minä tienaan ihan ok (kaikki on suhteellista ja sitä mihin vertaa) mutta silti, mikä miljonääri sitä pitäisi olla että saa yksin, kivalta alueelta, kivan kokoisen (suhteellista tämäkin) asunnon ostettua (ainakin vielä rikastuttanut vain vuokranantajaa siis tälllähetkellä).

No miten tämä liittyy ikäkriisiin, mahdolliseen omaan muruun jnejne no ihan siten että google, tuo ainainen ystävä antoi lainalaskurin hakutuloksissa mm taloussanomien artikkelin jossa lainat oli laskettu. Keskiverto perhe 1, keskiverto perhe 2, keskiverto perhe 3...
Ei ollut laskettu keskiverto tai muutakaan poikamiestä ei.
Ja jos ja kun itse laskee niin käy entistä enemmän selväksi että jo ihan verotuksella kaikki on suunniteltu niin että kahdestaan onnistuu mutta yksin...

Minä kadehdin aidosti ihmisiä jotka onnistuvat olemaan välittämättä, kuten eräskin yli 40vuotias tuttuni jolla ei ole huolta huomisesta ja tyttikset vaihtuvat ainakin kerran vuodessa tai vaikkapa kanssabloggaajat jotka huolettomantuntuisesti vaihtavat alaa.

Miten tämä liittyy rahaan ja töihin, no siten että jos on sinkku, jos katselee kaihoisasti ikkunasta että missä se oma muru luuraa tai vaikka kiroilee sitä kuinka potentiaaliset osoittautuvat pettymyksiksi niin siitä saa ankeampaa ainoastaan se jos sen joutuu tekemään esim alueella tai asunnossa josta ei pidä.

Yhdessä huonossa tilanteessa menee mutta yksin ne ilot ja onnistumiset on revittävä sieltä mistä ne saa eli kohdallani sitten työelämästä. Pitäkää te tunkkinne, ainakin minulla on jnejne - asenne.

Kyllä minä tiedän ettei se oikeasti niin mene mutta ei murskata tätä itselleen valehtelua nyt. Nyt on kriisin-aika :) ja ainoastaan xx määrä neliöitä, hyvältä alueelta pitää haaveisen mielen positiivisena :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti